کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیرخامه‌ای

طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیرخامه‌ای



کیک اسفنجی با پنیرخامه‌ای

معمولا اغلب کیک‌های پنیر دارای بافتی سفت بوده و از ترکیباتی شبیه به خرده بیسکویت تشکیل می‌شود
ولی در این مدل، کیک، فرمی اسفنجی با همان بافت نرم معمول را داشته و طعم خاصی دارد.
 
 مواد لازم:

تخم‌مرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا شود) ۳عدد
پودرقند ۱۷۵ گرم یا یک پیمانه
آب داغ ۳قاشق سوپ‌خوری
آرد گندم الک‌شده ۱۸۵ گرم یا یک و دو سوم پیمانه
بیکینگ‌پودر نصف قاشق چای‌خوری
پودر قند الک‌شده مقداری
میوه فصل و خلال پوست لیموترش برای تزئین مقداری
مواد داخل کیک:
پنیرخامه‌ای ۵۰۰ گرم یا ۵/۲ پیمانه
خامه پرچرب (آرام زده شود) نصف پیمانه
پودرقند ۲۵ گرم یا ۲قاشق سوپ‌خوری
لیموترش ۲قاشق چای‌خوری
  طرز تهیه:
۱ - فر اجاق‌گاز را روی ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید. یک قالب کیک مستطیل شکل به عرض۲۰ و طول ۳۰ سانتی‌متر تهیه کرده و کف و دیواره آن را چرب کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه پودر قند در کاسه‌ای ریخته و به اندازه‌ای بزنید که حالت کرم مانند و کش‌دار به خود بگیرد.
۲- آب داغ را به همراه آرد و بیکینگ‌پودر به زرده زده‌شده تخم‌مرغ اضافه کرده و هم بزنید. از طرف دیگر، سفیده‌ها را در کاسه‌ای تمیز ریخته و به آرامی هم بزنید، سپس به مخلوط زرده‌ها اضافه کنید.
۳ - مخلوط خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارتی که از پیش برای گرم کردن فر تنظیم کرده بودید، قرار دهید تا پخته و رنگ آن طلایی متمایل به قهوه‌ای روشن شود
  نکته: برای امتحان، با دست روی آن فشار وارد کنید. اگر سفت شده بود قالب را بیرون آورده و پس از سرد شدن، روی سطحی میله‌ای برگردانید و مدتی صبر کنید تا ۲طرف کیک کاملا سرد شود.
۴- پس از آن با چاقویی تیز و لب‌کنگره‌ای، کیک را با دقت به‌صورت طولی به ۲نیم کرده و هر نیمه را به‌طور جداگانه در ظرفی قرار دهید.
۵- پس از آن – با مخلوط کردن پنیرخامه‌ای، خامه، پودرقند و آب لیموترش – مواد داخل این کیک پنیر را آماده کنید. حالا یک لایه از کیک را روی سینی بزرگی قرار داده، سپس مخلوط خامه‌ای داخل کیک را با قاشق روی آن ریخته و خوب پخش کنید. در پایان، لایه دیگر کیک را روی مخلوط خامه‌ای قرار داده و با دست کمی فشار دهید.
۶- کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خامه، خودش را بگیرد. سپس مقداری پودرقند الک شده روی آن پاشیده و با چاقو به قطعات کوچک ببرید و همراه با میوه‌های فصل و خلال پوست لیموترش سرو کنید.
همشهری آنلاین

طرز تهیه کیک شوکو هالیک

طرز تهیه کیک شوکو هالیک




مواد لا زم :
پودر شکلا ت ۱ بسته
پودر پودینگ شکلا تی ۱ بسته
شیر ۱ پیمانه
کرم نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شکلات تخته ای ۱ پاکت 
گردوی خرد شده ۱ پیمانه


طرز تهیه:
فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم . پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغها را در ظرف بزرگی خوب مخلوط می کنیم و در روی حرارت ملا یم قرار می دهیم تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس در روی حرارت بالا برای ۲ دقیقه قرار می دهیم . گردو و شکلا ت را هم به مایه اضافه می کنیم و قاطی می کنیم . مایه آماده شده را در قالب میریزیم و می گذاریم برای ۵۵ تا ۲۵ دقیقه در فر بماند. سپس کیک را از فر بیرون آورده و میگذاریم برای ۲۰ دقیقه بماند تا سرد شود. میتوانیم روی آنرا با شکر و توت فرنگی تزیین کنیم.
آشپزباشی

طرز تهیه پن‌کیک با روغن کانولا

طرز تهیه پن‌کیک با روغن کانولا




پن‌کیک غذای لذیذی است که می‌توانید صبح‌ها به جای نان و کره مربا آن را میل کنید یا عصرها که دور هم جمع شده‌اید به عنوان عصرانه‌ای لذیذ از خوردن آن لذت ببرید.
برای پخت پن‌کیک روش‌های زیادی وجود دارد. روشی که می‌خوانید بسیار ساده است اما با یکی دو افزودنی طعم آن متفاوت می‌شود.
برای آماده شدن مواد اولیه آن باید ۱۰ دقیقه زمان صرف کنید. پختش هم حدود ۲۰ دقیقه وقت لازم دارد.


مواد لازم:

تخم مرغ یک عدد (هم‌زده شده)
روغن کانولا ۳۰ میلی‌گرم
باترمیلک ۲۳۵ میلی‌گرم
جوش‌شیرین ۵ گرم
نمک اندکی
آردگندم ۷۰ گرم
طرز تهیه:
تخم‌مرغ، باترمیلک و روغن کانولا را در یک کاسه مخلوط کنید. جوش شیرین، نمک و آرد را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و خمیری یک دست درست شود.
ته یک ماهیتابه اندکی روغن بریزید و بگذارید روی شعله ملایم داغ شود. برای هر پن‌کیک به اندازه یک چهارم فنجان خمیر کافی است. خمیرها را یکی یکی در روغن سرخ کنید. دو طرف آن که به رنگ قهوه‌ای روشن در آمد پنکیک شما آماده است.
همشهری آنلاین


طرز تهیه تارت با شکلات سفید

طرز تهیه تارت با شکلات سفید






مواد لازم برای 6 عدد کوچک:


آرد   175 گرم
پودر کاکائو 30 گرم
پودر قند 30 گرم
کره   125 گرم
آب یخ   3 قاشق سوپخوری



موارد لازم  برای موس شکلات سفید:


شکلات سفید با کیفیت بالا 100 گرم
خامه معمولی یک چهارم پیمانه
خامه زده شده   1 پیمانه



طرز تهیه:
آرد را با پودر کاکائو و پودر قند الک کرده،‌ مکعب‌های کره را در آن ریخته و با دست مالش دهید تا به شکل خرده‌های نان در آید. سپس آب‌یخ را به آن اضافه کنید و خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. خمیر را باز کرده در 6 قالب تارت کوچک یا یک قالب تارت 23 سانتی‌متری انداخته روی آن را چنگال زده یک کاغذ روغنی انداخته و روی آن را با نخود و لوبیا پر کنید. خمیر را به مدت ده دقیقه بپزید سپس کاغذ را برداشته و 20 دقیقه دیگر در دمای 190 درجة سانتی‌گراد یا 375 درجة فارنهایت بپزید.بگذارید خمیر خنک شود. موس را آماده کرده روی خمیر پخته خنک بریزید.

طرز تهیه موس

100 گرم شکلات سفید را آب کرده،‌ یک چهارم پیمانه خامه را گرم کرده روی شکلات آب‌شده بریزید و حل کنید. سپس بگذارید کمی خنک شود. 1 پیمانه خامه را بزنید. مخلوط شکلات سفید را روی خامه زده شده ریخته با قاشق به آرامی با هم مخلوط کنید. موس را در قالب تارت ریخته بگذارید در یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت بماند،‌ سپس روی موس را با شکلات سیاه تزیین کنید.
منبع:هنر آشپزی

طرز تهیه کیک با ماست

طرز تهیه کیک با ماست







مواد لازم:

آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد
ماست یک فنجان
شکر یک فنجان
کره یا روغن ۵۰  گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری

 


طرز تهیه:

کره و یا روغن را با شکر کمی نرم کنید. سپس زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مرتب آن را به هم بزنید تا مایع نرم و لطیفی به دست آید. ماست و پوست لیموی رنده شده را نیز به آن اضافه کنید. کم کم آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را به وسیله الک به مایع اضافه کنید و آرام آن را مخلوط کنید. سفیده ها را هم آنقدر هم بزنید، تا کاملاً سفت شود. آن را هم به مایه کیک اضافه کرده و به حالت دورانی و آرام مخلوط کنید و آن را در قالب چرب و آردی بریزید و قالب را در وسط  فر ۳۵۰ درجه فارنهایت حرارت قرار دهید تا به مدت یک ساعت پخته و طلایی شود. سپس کیک را از فر خارج کرده و آن را روی توری سیمی برگردانید تا خنک شود و بعد روی کیک را با پودر قند تزئین کنید.
منبع : تبیان