کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک بستنی اسفنجی

طرز تهیه کیک بستنی اسفنجی







مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی :
تخم مرغ 6 عدد
شکر 130 گرم
آرد  150 گرم
وانیل  یک هشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر  نصف قاشق چایخوری
آب جوش  یک سوم پیمانه

طرزتهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ  را از هم جدا کنید . زرده را به همراه شکر و آب جوش به مدت 10 دقیقه هم بزنید. سفیده را هم جداگانه در ظرف دیگر بزنید ( دقت کنید تا ظرف سفیده تمیز و خشک باشد) . سپس زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و خیلی آرام به حالت دورانی با هم مخلوط کنید . وانیل ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید ( در یک جهت ). سپس در یک قالب 23 سانتی که کف آن کاغذ پهن کرده و چرب کرده اید ریخته و درفر 170 درجه سانتیگراد ( در پنجره وسط فر) به مدت 50 دقیقه بپزید.


مواد لازم :
کیک اسفنجی 1 عدد
بستنی دلخواه  به میزان لازم
مواد تزئینی دلخواه  شکلات  ، خامه ، قهوه  ، کاکائو  ، انواع میوه ها و..... به میزان لازم



طرزتهیه:
ابتدا یک کیک اسفنجی تهیه نمایید. سپس آن را از وسط به 2 قسمت تقسیم کنید ( برش افقی ). قسمت رویی کیک را به 6 تا 8 و یا 12 قسمت تقسیم نمایید ( هراندازه که خودتان تمایل دارید ). روی قسمت اول را از بستنی بصورت گنبدی پر کنید که این بستنی می تواند از ترکیب چند رنگ بستنی باشد و بعد از اینکه بستنی ها را روی هم قرار دادید ، برش هایی از کیک را که قبلا آماده کرده بودید از کنار کیک به صورت عمودی قرار دهید. بعد هم آن را خیلی سریع با انواع مواد تزئینی که مورد دلخواه و سلیقه خودتان می باشد ، تزئین نمایید و بلافاصله در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه کیک گلابی

طرز تهیه کیک گلابی






مواد اولیه :
گلابی پنج عدد
تخم‌مرغ سه عدد
کره 100 گرم
شکر 1/4 پیمانه
بادام آسیاب شده یک پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) یک پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آبلیمو یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
گلابی‌ها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هسته‌های آن را گرفته و به آبلیمو آغشته می‌کنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن می‌زنیم تا کرمی رنگ شود. زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را جدا کرده و زرده‌ها را با کره و شکر مخلوط می‌‌کنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگ‌پودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. در انتها سفیده‌های زده شده را هم به مواد می‌افزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی گذاشته‌ایم ریخته و گلابی‌ها را روی آن قرار می‌دهیم. شکر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابی‌ها می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک ساعت و با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم.

طرز تهیه کیک مکزیکی

طرز تهیه کیک مکزیکی






مواد اولیه :
تخم‌مرغ شش عدد
آرد 130 گرم
پودر کاکائو 20 گرم
شکر 150 گرم
خامه قنادی 500 گرم
آب جوش 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری
وانیل 1/4قاشق چایخوری

مواد لازم کرم رویال:
سفیده تخم‌مرغ یک عدد
پودر قند 75 گرم


مواد لازم کرم گاناژ:
سفیده تخم‌مرغ یک عدد
پودر قند 75 گرم

شکلات تخته‌ای سیاه 350 گرم
خامه صبحانه 300 گرم


طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کرده، زرده‌ها را با شکر و وانیل کمی زده سپس آب جوش را اضافه می‌کنیم و با دور متوسط همزن می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌ها حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را اضافه می‌کنیم. سفیده‌ها را در ظرفی جداگانه می‌زنیم تا سفید و سبک شود و به مواد قبلی می‌افزاییم و به صورت دورانی مخلوط می‌‌کنیم. مواد را در قالب 23 سانتی‌متری که کف آن را کاغذ انداخته‌ایم ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 دقیقه می‌گذاریم تا پخته شود. سپس کنار می‌گذاریم تا خنک شود. کیک را از وسط برش زده خامه قنادی را وسط آن می‌مالیم و اطراف و روی کیک را هم یک لایه خامه می‌کشیم. بعد روی آن را با کرم گاناژ پوشانده و سپس با کرم رویال تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کرم رویال:
سفیده را با همزن زده کمی که خودش را گرفت پودر قند را کم‌کم افزوده و می‌زنیم تا خودش را کاملا بگیرد.

طرز تهیه کرم گاناژ:
شکلات تخته‌ای و خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت مستقیم می‌گذاریم تا به صورت یکدست آب شوند.