کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه پلمبیر

طرز تهیه پلمبیر






ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.

مواد لازم:
شیر یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۲عدد
ورق ژلاتین ۲عدد
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۵ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۳۰ گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
خامه ۱ پیمانه
خلال پسته ۳۰ گرم
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم
  طرز تهیه:
1- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
2- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
3- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود.
4- سپس شیر را داغ کنید.
5ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.
6- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد.
7- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.
8- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید.
9- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید.
10- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.
تذکر: می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰ گرم می باشد.)
سایت ننجون

طرز تهیه پاستیل ژله ای

طرز تهیه پاستیل ژله ای






مواد لازم :
پکتین ۱۰ گرم
پودر تارتار ۱۰ گرم
گلوکز مایع ۱۰۰ گرم
شکر ۴۵۰ گرم
آب ۵۰۰ میلی لیتر
شکر اضافی ۱۲ گرم
اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم

 طرز تهیه:

ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود.
سپس گلوکز مایع را به مواد روی حرارت می افزاییم. بعد از چند دقیقه پودر تارتار را در کمی آب سرد حل کرده و به باقی مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آید و غلیظ شود. برای تعیین غلظت می توانیم مقداری از مواد را در یک ظرف بریزیم. اگر مواد سریعا بسته شد، یعنی غلیظ شده است.
در این مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را می افزاییم.
سپس در سینی تقریبا گودی که سطح آن را با شکر نم دار( مخلوط شکر با کمی آب ) پوشانده ایم ، می ریزیم و با قالب مخصوص آن را قالب می زنیم.
بعد از این در فر قرار می دهیم و دوباره روی سطح پاستیل ها را با شکر نم دار می پوشانیم.
۳۰ دقیقه صبر می کنیم تا پاستیل ها آماده شود.
تو ماه دات کام

طرز تهیه آیس شکلات میلک

طرز تهیه آیس شکلات میلک





مواد لازم:
سس شکلات ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۱ لیوان
یخ خرد شده ۱ لیوان

طرز تهیه:
شیر و سس شکلات را در مخلوط کن ریخته و به مدت ۲ دقیقه مخلوط می کنیم. سپس به لیوان یخ اضافه کرده و با نی سرو می کنیم.می توان برای تزئین از مقداری خامه استفاده کرد.
آشپزآنلاین

طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز

طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز






مواد لازم:
بستنی شکلاتی نیم‌ لیتر
بستنی وانیلی نیم لیتر
موز یک عدد
شکلات خرد شده یک گرم
بیسکویت مادر یک بسته

طرز تهیه:

یک ظرف مستطیلی پیرکس مانند که بتوان آن را در فریزر قرار داد، آماده کنید. یک لایه یک سانتی‌متری بستنی وانیلی در انتهای ظرف قرار دهید و صاف کنید. موز را در قطعات کوچک‌ خرد و در روی بستنی وانیلی پخش کنید. یک لایه بستنی شکلاتی به آن اضافه و روی بستنی شکلاتی، قطعات خرد شده بیسکویت مادر را بپاشید. روی تکه‌های بیسکویت یک لایه بستنی وانیلی و شکلاتی را که در ظرف دیگری اندکی با هم مخلوط کرده‌اید، قرار دهید. تکه‌های شکلات را روی آن بپاشید. بستنی را تا زمان سرو در داخل فریزر قرار دهید. برای سرو بستنی مخصوص سرآشپز هم می‌توانید از همین ظرف استفاده کنید و هم می‌توانید بستنی آماده شده را در قطعات مکعب مستطیل ببرید و روی یکدیگر بچینید.
روزنامه کارگزاران

طرز تهیه بستنی

طرز تهیه بستنی






مواد لازم:
آب دو فنجان
شکر یک فنجان
آب لیمو ترش نصف فنجان
سفیده تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه:
1- آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
2- آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را نیز به آن اضافه می کنیم . دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.
4- برای بهتر شدن طعم و ظاهر این بستنی می توانید از پره های پوست گرفته شده لیمو هم استفاده کنید.
5- برای تزئئن نیز از کمی ژله لیمو و یک برش لیمو ترش می توانید کمک بگیرید.