شیر | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | ۲عدد |
ورق ژلاتین | ۲عدد |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۳۰ گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
خامه | ۱ پیمانه |
خلال پسته | ۳۰ گرم |
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج | به میزان لازم |
طرز تهیه پاستیل ژله ای
پکتین | ۱۰ گرم |
پودر تارتار | ۱۰ گرم |
گلوکز مایع | ۱۰۰ گرم |
شکر | ۴۵۰ گرم |
آب | ۵۰۰ میلی لیتر |
شکر اضافی | ۱۲ گرم |
اسانس دلخواه و رنگ مجاز | به میزان لازم |
طرز تهیه آیس شکلات میلک
سس شکلات | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر سرد | ۱ لیوان |
یخ خرد شده | ۱ لیوان |
طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز
بستنی شکلاتی | نیم لیتر |
بستنی وانیلی | نیم لیتر |
موز | یک عدد |
شکلات خرد شده | یک گرم |
بیسکویت مادر | یک بسته |
طرز تهیه بستنی
آب | دو فنجان |
شکر | یک فنجان |
آب لیمو ترش | نصف فنجان |
سفیده تخم مرغ | ۲ عدد |