کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه دسرخربزه

طرز تهیه دسرخربزه





مواد لازم:
خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
ژله قرمز ۲ عدد
آب سرد ۲ لیوان سرخالی
آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
خربــزه زرد رنگ را تمیز می­شوئیــم و پوست آن را یک راه در میان می­گیریم (یعنی یک راه پوست می­گیریم و یک راه را نمی­گیریم) بعد سر خربزه را کمی می­بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی بطوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می­کنیم و ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می­ریزیم و در یخچال می­گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت بصورت حلقه­حلقه می­بریم و روی ژله­ها پودر قند و خامه فرم گرفته را ریخته و تزئین میکنیم.
هنر در خانواده

طرز تهیه دسر توت فرنگی

طرز تهیه دسر توت فرنگی






‎‎
 ‎مواد‌ لازم
:
توت فرنگی ۱ پیمانه‏
بستنی ۱ پیمانه‏
پود‌ر ژله توت فرنگی ۱ قاشق غذاخوری‏
پود‌ر قند‌ ۱ قاشق غذاخوری‏
خامه فرم گرفته ۱ قاشق سوپخوری‏
خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری‏

 
طرز تهیه
توت فرنگی را پس از تمیز کرد‌ن و شستن، چرخ کرد‌ه، آب آن را گرفته و گرم کنید‌. پود‌ر قند‌ و پود‌ر ژله را د‌ر آن بریزید‌ و خوب به هم بزنید‌ تا کاملا حل شود‌. بستنی را از یخچال بیرون گذارید‌ تا کمی نرم شود‌.
سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرد‌ه و خوب به هم بزنید‌ تا صاف و یکد‌ست شود‌. بعد‌ آن را د‌ر جام‌های مورد‌ نظر ریخته و د‌ر فریزر بگذارید‌ تا ببند‌د‌. د‌ر پایان د‌سر خود‌ را با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند‌ پرتقال، سیب، گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزیین کنید‌‎.
روزنامه اطلاعات

طرز تهیه دسر بادام با میوه

طرز تهیه دسر بادام با میوه




 

مواد لازم:

بادام هندی ۴/۱ پیمانه
ژله آناناس ۲ بسته
بادام خیس کرده و پوست کنده ۴/۱ پیمانه
پودر شکر ۱۵۰ گرم
بادام زمینی ۴/۱پیمانه
انگور، بی­دانه قرمز یا سبز ۲ پیمانه
کمپوت آناناس ۲/۱ پیمانه
خامه ۳۰۰ گرم
بیسکویت برای تزئین کنار دیس دسر به مقدار کافی


  طرز تهیه:

۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان آب سرد وآب ولرم مخلوط کرده و در ظرفهــای مخصوص ژله می­ریزیم و انگور را همراه کمپوت آناناس در ژله مخلوط کرده و منتظر بسته شدن ژله می­شویم. بعد از مدتی که ژله بسته شد از ظرف جدا می­کنیم و در یک دیس می­گذاریم. ژله را در دو مرحله می­ریزیم که میوه ها در وسط ژله قرار بگیرد. خامه را به همراه پودر شکر مخلوط می­کنیم تا خوب فرم بگیرد و همراه بادام هندی، بادام خلال نشده و بادام زمینی مخلوط کرده و در وسط ظرف ژله می­ریزیم و بیسکویتها را به صورت دلخواه قطعه قطعه کرده و دور ظرف می­چینیم و بعد از یکساعت که در یخچال ماند و خودش را به خوبی گرفت روی میز قرار می­دهیم. ظرف این نوع دسر بهتر است وسط آن خالی باشد که بادامها و خامه در وسط ظرف ریخته. ژله دور آن قرار بگیرد و بیسکویتها هم دور تا دور ظرف قرار میگیرند البته بیسکویتها را در هنگام سرو دور ظرف میچینیم.
هنر در خانواده

طرز تهیه زولبیا، بامیه و گوش فیل

طرزتهیه زولبیا، بامیه و گوش فیل 






مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر دو فنجان
آب یک فنجان
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت:
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. سپس گلاب و زعفران را به آن می افزاییم و چند جوش که زد، آبلیمو را اضافه می کنیم. زمان کوتاهی تا آماده شدن شربت لازم است آن اندازه که چند جوش دیگر بزند. شربت آماده شده را از روی حرارت بر می داریم.

مواد لازم برای تهیه زولبیا:
نشاسته ۲۰۰ گرم
ماست ۱۸۰ گرم
آرد ۲۰ گرم
زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
روغن جامد یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه زولبیا:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. اکنون آرد را می افزاییم و با همزن خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. حال روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن، آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع می افزاییم. و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.
در این مرحله جوش شیرین را اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملاً داغ به صورت دایره ای بزرگ و کوچک قرار می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آن ها را پشت و رو می کنیم. زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن ها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
نکته: برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل حتماً از روغن مایع استفاده کنید. چون روغن جامد سبب سفت شدن آن ها خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه بامیه :
آرد  ۲۰۰ گرم
آب ۳۰۰ گرم
تخم مرغ سه عدد
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
شکر نیم کیلو
نمک یک سوم قاشق
آب ۱۵۰ گرم
آبلیمو دو قاشق سوپخوری
گلاب به مقدار کافی

طرز تهیه بامیه:
آرد را به آرامی به ظرف آب در حال جوش می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. سپس روغن را می افزاییم و دوباره هم می زنیم (در حدود دو تا سه دقیقه) به گونه ای که خمیر به صورت یک تکه درآید. خمیر که کمی سرد شد، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر آن بیفزایید. سپس خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و در روغن مایع سرخ می کنیم. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یکدست سرخ شوند. بامیه های آماده شده را بلافاصله در شربت گرم می اندازیم تا شربت را خوب به خود جذب کند در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت است.

مواد لازم برای تهیه گوش فیل:
تخم مرغ   دو عدد
ماست نصف فنجان
روغن جامد یک قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آرد به مقدار کافی

طرز تهیه گوش فیل:
در یک ظرف گود، ماست و تخم مرغ و بیکینگ پودر را خوب هم می زنیم و روغن و آرد را کم کم به آن می افزاییم تا خمیر صاف یکدستی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت کرده و مانند نانوایی ها، چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشک نشود و جا نیفتد. بعد از یکی دو ساعت هر یک از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر دو میلی متر پهن کرده و با قالب گردی، خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یک طرف دایره را جمع کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم. آماده که شد روی آن ها را پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.

نکات:
▪ در صورتی که بخواهید روی گوش فیل پودر شکر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را کمی نازک تر کنید.
▪ گوش فیل را می توانیم به شکل های مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
▪ اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.
▪ اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.
روزنامه جوان

طرز تهیه رولت دارچین

طرز تهیه رولت دارچین





مواد لازم:

آرد ۳ لیوان
شیر خشک ۳ قاشق سوپخوری
آب گرم نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر نصف لیوان
خمیر مایه ۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع یک سوم لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری


مواد داخل رولت:
کره ۱۰۰ گرم
پودر دارچین به مقدار لازم
مغز گردوی نرم شده به مقدار لازم
شکر به مقدار لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه خمیر:
1- شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.
2- آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3- خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.
4- خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.
5- کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).
6- خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.
7- دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را چرب کرده و آرد بپاشیم)
8- سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و سپس ۱۰ دقیقه با حرارت بالا(۱۷۰ درجه سانتیگراد) می پزیم.
9- رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کرم:
شیرخشک ۳ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
شکلات مایع در صورت تمایل ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.


آشپزآنلاین