طرز تهیه خمیر:
1- شکر،خمیرمایه،تخم مرغ،روغن و نمک و شیر را با هم خوب مخلوط می کنیم و در آخر آرد را به آن اضافه می کنیم.
2- آب گرم را کم کم به مواد اضافه می کنیم و خمیر را آنقدر با دست ورز می دهیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
3- خمیر را به مدت ۲ ساعت در جای گرمی می گذاریم و در آن را می بندیم تا خمیر ور بیاید.
4- خمیر را با وردنه باز می کنیم و از آن به صورت مستطیل می بریم.
5- کره را ذوب می کنیم و با برس روی خمیر می کشیم.پودر دارچین را با مغز
گردوی نرم شده و شک مخلوط کرده و روی خمیر می کشیم بطوریکه تمام سطح خمیر
را بپوشاند.(مقدار شکر نباید زیاد باشد).
6- خمیر را رولت می کنیم و آن را با یک کارد به صورت دایره می بریم.
7- دایره های رولت را در ظرف فر که قبلا چرب کرده و آرد پاشیده ایم می
گذاریم(بهتر است داخل سینی فر را با آلومینیوم بپوشانیم و روی آلومینیوم را
چرب کرده و آرد بپاشیم)
8- سینی را در فر که قبلا چرب کرده ایم به مدت ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت
پایین و سپس ۱۰ دقیقه با حرارت بالا(۱۷۰ درجه سانتیگراد) می پزیم.
9- رولت ها را از فر خارج کرده و در ظرف می چینیم و روی آن را کرم کاکائو می ریزیم.بقیه خمیر باقیمانده را بدین طریق درست می کنیم.
مواد لازم برای تهیه کرم:
شیرخشک
۳ قاشق غذاخوری
آب
نصف لیوان
شکر
۱ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری
شکلات مایع در صورت تمایل
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. مواد را هم می زنیم تا کرم غلیظ شود.
آشپزآنلاین