-
طرز تهیه دسر بادام با میوه
شنبه 29 تیرماه سال 1392 21:44
طرز تهیه دسر بادام با میوه مواد لازم: بادام هندی ۴/۱ پیمانه ژله آناناس ۲ بسته بادام خیس کرده و پوست کنده ۴/۱ پیمانه پودر شکر ۱۵۰ گرم بادام زمینی ۴/۱پیمانه انگور، بیدانه قرمز یا سبز ۲ پیمانه کمپوت آناناس ۲/۱ پیمانه خامه ۳۰۰ گرم بیسکویت برای تزئین کنار دیس دسر به مقدار کافی طرز تهیه: ۲ بسته ژله آناناس را با ۲ لیـــوان...
-
طرز تهیه زولبیا، بامیه و گوش فیل
یکشنبه 23 تیرماه سال 1392 20:01
طرزتهیه زولبیا، بامیه و گوش فیل مواد لازم برای تهیه شربت: شکر دو فنجان آب یک فنجان گلاب یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری آبلیمو یک قاشق غذاخوری طرز تهیه شربت: آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. سپس گلاب و زعفران را به آن می افزاییم و چند جوش که زد، آبلیمو را اضافه می کنیم. زمان کوتاهی تا...
-
طرز تهیه رولت دارچین
یکشنبه 23 تیرماه سال 1392 19:29
طرز تهیه رولت دارچین مواد لازم: آرد ۳ لیوان شیر خشک ۳ قاشق سوپخوری آب گرم نصف لیوان تخم مرغ ۲ عدد شکر نصف لیوان خمیر مایه ۲ قاشق سوپخوری روغن مایع یک سوم لیوان نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل رولت: کره ۱۰۰ گرم پودر دارچین به مقدار لازم مغز گردوی نرم شده به مقدار لازم شکر به مقدار لازم زرده تخم مرغ ۱ عدد طرز تهیه خمیر:...
-
نکاتی برای تهیه شیرینی
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 16:05
نکاتی برای تهیه شیرینی ● برای تهیه شیرینی به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: مواد اولیه شیرینیها باید از بهترین نوع باشد این مواد باید قبلاً مطابق دستور بهدقت وزن شده و آماده باشد. آردهائی که برای تهیه شیرینی ها مصرف میشود (مانند آرد سفید، آرد نخود چی، آرد برنج) باید در نهایت ظرافت، نرمی و نازگی باشد و برای تهیه...
-
نکتههای طلایی برای پخت یک نان عالی
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 12:50
نکتههای طلایی برای پخت یک نان عالی شاید تهیه نان مصرفی روزانه در خانه ممکن نباشد اما هر چند گاه یک بار پختن یک نان یا نان شیرینی خانگی خالی از لطف نیست چرا که در خانه عطری دلپذیرتر از بوی نان تازه نیست. طبخ نان های سنتی ایران شاید با امکانات خانگی ممکن نباشد اما بسیاری از نان های حجیم و نیمه حجیم و همچنین نان صبحانه...
-
نکاتی برای طبخ کیک
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 12:43
نکاتی برای طبخ کیک در مورد شیرینیها و طبخ آنها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید: شیرینیپزی کاری است که هم علم است و هم هنر در آن بهکار رفته است و اگر بخواهیم نتیجه مطلوبی بهدست بیاوریم باید سه نکته ذیل را کاملاً رعایت نمائیم: ۱- موادی که انتخاب میکنیم و بهکار میبریم باید بهترین و مرغوبترین اجناس باشند. ۲- مواد...
-
چطور بستنی درست می شود؟
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 12:24
چطور بستنی درست می شود؟ شما هم حتما با فرا رسیدن فصل گرما بیش از پیش هوس بستنی می کنید. دلیل آن کاملا روشن است. این خوردنی دلپذیر دقیقا وقتی که شما هیچ راهی برای فرار از عطش یا گرما ندارید به کمکتان می آید و برای لحظاتی همه چیز را برایتان تغییر می دهد. پس این مایع یخ زده دوست داشتنی حتما آنقدر برایتان دلچسب است که...
-
چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 12:00
چند نکته مهم در تهیه دسرها، پودینگها و ژله ها ۱) اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد. ۲) اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم. ۳) برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می...
-
طرز تهیه پلمبیر
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 11:08
طرز تهیه پلمبیر ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید. مواد لازم: شیر یک دوم پیمانه تخم مرغ ۲عدد ورق ژلاتین ۲عدد پودر قند ۲ قاشق غذاخوری شکر ۵ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده ۳۰ گرم وانیل نصف قاشق چای خوری خامه ۱ پیمانه خلال پسته ۳۰ گرم مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به...
-
طرز تهیه پاستیل ژله ای
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 10:52
طرز تهیه پاستیل ژله ای مواد لازم : پکتین ۱۰ گرم پودر تارتار ۱۰ گرم گلوکز مایع ۱۰۰ گرم شکر ۴۵۰ گرم آب ۵۰۰ میلی لیتر شکر اضافی ۱۲ گرم اسانس دلخواه و رنگ مجاز به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا پکتین را همراه ۴۵۰ گرم شکر کاملا مخلوط کرده و همراه آب روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا شکر در آن حل شود. سپس گلوکز مایع را به مواد...
-
طرز تهیه آیس شکلات میلک
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 10:46
طرز تهیه آیس شکلات میلک مواد لازم: سس شکلات ۳ قاشق غذاخوری شیر سرد ۱ لیوان یخ خرد شده ۱ لیوان طرز تهیه: شیر و سس شکلات را در مخلوط کن ریخته و به مدت ۲ دقیقه مخلوط می کنیم. سپس به لیوان یخ اضافه کرده و با نی سرو می کنیم.می توان برای تزئین از مقداری خامه استفاده کرد. آشپزآنلاین
-
طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 10:38
طرز تهیه بستنی مخصوص سرآشپز مواد لازم: بستنی شکلاتی نیم لیتر بستنی وانیلی نیم لیتر موز یک عدد شکلات خرد شده یک گرم بیسکویت مادر یک بسته طرز تهیه: یک ظرف مستطیلی پیرکس مانند که بتوان آن را در فریزر قرار داد، آماده کنید. یک لایه یک سانتیمتری بستنی وانیلی در انتهای ظرف قرار دهید و صاف کنید. موز را در قطعات کوچک خرد و...
-
طرز تهیه بستنی
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 09:34
طرز تهیه بستنی مواد لازم: آب دو فنجان شکر یک فنجان آب لیمو ترش نصف فنجان سفیده تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه: 1- آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد. 2- آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود. 3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و...
-
طرز تهیه بستنی گردویی با قهوه
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 09:24
طرز تهیه بستنی گردویی با قهوه مواد لازم؛ شکر دو فنجان قهوه دو قاشق غذا خوری آب گرم سه فنجان آب سرد یک دوم فنجان ذرت له شده (پودر شده) یک چهارم فنجان گردوی تکه تکه شده یک فنجان کره یک چهارم فنجان طرز تهیه: شکر را به آرامی روی گاز حرارت دهید تا طلایی رنگ شود، در عین حال آن را دائما به هم بزنید. آن را از روی اجاق...
-
طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 09:15
طرز تهیه بستنی ماستی ریواس و زنجبیل اگر در این گرمای هوا، از خوردن بستنی – آن هم فقط به خاطر داشتن رژیم چاقی – صرفنظر میکنید، به شما مژده میدهیم که برای درستکردن بستنی راههای دیگری هم وجود دارد که نه تنها چاقکننده نیستند بلکه بسیار پرخاصیت هم هستند. بستنی ماستی ریواس و زنجبیل یکی از همین نمونههاست که هم چربی...
-
طرز تهیه بستنی ایتالیایی
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 09:08
طرز تهیه بستنی ایتالیایی مواد لازم: پودر ژلاتین یک قاشق چایخوری شیر یک دوم پیمانه کره بدون نمک ۶۰ گرم وانیل شکری ۲ قاشق چایخوری آب یک قاشق غذاخوری سفیده تخممرغ ۳ عدد پودر شکر یک دوم پیمانه آب لیمو یک قاشق چایخوری شربت قند یک قاشق غذاخوری بیسکویت ۱۲۰ گرم طرز تهیه: ابتدا آب را...
-
طرز تهیه بستنی انبه برای رژیمی ها
چهارشنبه 19 تیرماه سال 1392 08:57
طرز تهیه بستنی انبه برای رژیمی ها مواد لازم: انبه 2عدد ماست کم چربی یک کیلو آب پرتقال نصف پیمانه مواد لازم برای سس انبه: انبه 2عدد آبلیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه: انبه ها را پوست بگیرید و از هسته جدا کرده خرد کنید. آن را در یک دستگاه غذاساز بریزید و آب پرتقال و ماست را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب...
-
کدام درجه، کدام شیرینی
سهشنبه 18 تیرماه سال 1392 23:49
کدام درجه، کدام شیرینی نکات مهم و ضروری در آشپزی و شیرینیپزی (آموزش آشپزی و پختن غذا و شیرینیپزی): درجه حرارت فر در فرهای مختلف بر اساس سانتیگراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر میتوان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت. ـ توجه: با وجود داشتن این جدول، حتما به دستورالعمل فر نیز توجه کنید. فرهایی...
-
طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیرخامهای
سهشنبه 18 تیرماه سال 1392 23:42
طرز تهیه کیک اسفنجی با پنیرخامهای معمولا اغلب کیکهای پنیر دارای بافتی سفت بوده و از ترکیباتی شبیه به خرده بیسکویت تشکیل میشود ولی در این مدل، کیک، فرمی اسفنجی با همان بافت نرم معمول را داشته و طعم خاصی دارد. مواد لازم: تخممرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا شود) ۳عدد پودرقند ۱۷۵ گرم یا یک پیمانه آب داغ ۳قاشق سوپخوری آرد...
-
طرز تهیه کیک شوکو هالیک
سهشنبه 18 تیرماه سال 1392 23:34
طرز تهیه کیک شوکو هالیک مواد لا زم : پودر شکلا ت ۱ بسته پودر پودینگ شکلا تی ۱ بسته شیر ۱ پیمانه کرم نصف پیمانه تخم مرغ ۴ عدد شکلات تخته ای ۱ پاکت گردوی خرد شده ۱ پیمانه طرز تهیه: فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم . قالب را چرب می کنیم . پودر پودینگ و پودر کیک شکلا تی و شیر و کرم و تخم مرغها را در ظرف بزرگی خوب...
-
طرز تهیه پنکیک با روغن کانولا
سهشنبه 18 تیرماه سال 1392 23:28
طرز تهیه پنکیک با روغن کانولا پنکیک غذای لذیذی است که میتوانید صبحها به جای نان و کره مربا آن را میل کنید یا عصرها که دور هم جمع شدهاید به عنوان عصرانهای لذیذ از خوردن آن لذت ببرید. برای پخت پنکیک روشهای زیادی وجود دارد. روشی که میخوانید بسیار ساده است اما با یکی دو افزودنی طعم آن متفاوت میشود. برای آماده...
-
طرز تهیه تارت با شکلات سفید
جمعه 14 تیرماه سال 1392 12:52
طرز تهیه تارت با شکلات سفید مواد لازم برای 6 عدد کوچک: آرد 175 گرم پودر کاکائو 30 گرم پودر قند 30 گرم کره 125 گرم آب یخ 3 قاشق سوپخوری موارد لازم برای موس شکلات سفید: شکلات سفید با کیفیت بالا 100 گرم خامه معمولی یک چهارم پیمانه خامه زده شده 1 پیمانه طرز تهیه: آرد را با پودر کاکائو و پودر قند الک کرده، مکعبهای کره را...
-
طرز تهیه کیک با ماست
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 23:32
طرز تهیه کیک با ماست مواد لازم: آرد ۲۰۰ گرم تخم مرغ ۴عدد ماست یک فنجان شکر یک فنجان کره یا روغن ۵۰ گرم بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری طرز تهیه: کره و یا روغن را با شکر کمی نرم کنید. سپس زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و مرتب آن را به هم بزنید تا مایع نرم و لطیفی به دست آید. ماست...
-
طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 23:25
طرز تهیه شیرینی اسکاتلندی مواد لازم : کره ی پاستوریزه ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید گندم ۱۲۵ گرم نمک یک هشتم قاشق چای خوری دارچین ۱ قاشق چای خوری خلال بادام خرد شده ۱ پیمانه سرخالی طرز تهیه: کره و پودر قند را با هم مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا یکدست شود. سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم. بعد...
-
طرز تهیه نان گوجه فرنگی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 23:21
طرز تهیه نان گوجه فرنگی مواد لازم : آرد ساده ۲۲۵ گرم نمک نصف قاشق مرباخوری پودر خمیر ترش نصف قاشق سوپ خوری عسل یک قاشق مرباخوری روغن زیتون یک قاشق مرباخوری آب گرم دو سوم لیوان گوجه فرنگی ۶ برش طرز تهیه: از قبل گوجه فرنگی های خشک را به قطعات ریز خرد کرده و مدتی در روغن زیتون می گذاریم. سپس در صافی می ریزیم. آرد را با...
-
طرز تهیه کلمپه کرمانی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 22:52
طرز تهیه کلمپه کرمانی مواد لازم : روغن جامد ۲ پیمانه آرد سفید گندم ۵ پیمانه زرده تخم مرغ ۲ عدد شیر پاستوریزه ۱ پیمانه بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری کنجد مقداری برای تزیین طرز تهیه: روغن را ذوب کرده و با آرد مخلوط کنید. زرده ی تخم مرغ ها را با همزن بزنید. سپس همراه با شیر و بیکینگ پودر به مخلوط آرد و روغن اضافه...
-
طرز تهیه کیک رژیمی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 22:45
طرز تهیه کیک رژیمی مواد لازم : آرد سفید ۸۵ گرم نشاسته ذرت ۲۳ گرم شکر ۱۹۵ گرم سفیده تخم مرغ ۲۵۵ گرم کرم تارتار ۴ گرم نمک به میزان لازم رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و...
-
طرز تهیه کیک لیمو و عسل
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 22:37
طرز تهیه کیک لیمو و عسل مواد لازم : روغن مایع ۳ قاشق سوپ خوری عسل ۴ قاشق سوپ خوری لیموترش یک عدد ( پوست آن رنده شود) شیر کم چرب دو سوم لیوان آرد ۱۵۰ گرم بکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری رنده ی جوز هندی نصف قاشق چای خوری سفیده ی تخم مرغ ۲عدد کنجد دو قاشق مرباخوری طرز تهیه: فر را در درجه ی حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد...
-
طرز تهیه کیک شیفون
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 22:18
طرز تهیه کیک شیفون مواد خمیر کیک : کرم تارتار 1/2 قاشق چایخوری سفیده تخم مرغ 8 عدد آب 3/4 پیمانه زرده تخم مرغ 5 عدد روغن مایع 1/2 پیمانه وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال با لیمو 2 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری آرد الک شده 1/4-2 پیمانه شکر 1/3-1 پیمانه طرز تهیه : فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت...
-
طرز تهیه کیک پرتقالی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 22:04
طرز تهیه کیک پرتقالی مواد لازم : پرتقال 1 عدد کشمش 1 فنجان کره 0.5 فنجان شکر 1 فنجان تخم مرغ 2 عدد آرد سفید 2 فنجان جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری بکین پودر 0.25 قاشق مرباخوری ماست ساده کم چرب 1 فنجان طرز تهیه : پرتقال را شسته و کشمش را خوب میشوئیم و پرتقال را تکه تکه نموده هسته های آنرا بیرون میاوریم و با کشمش از چرخ گوشت...