کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

نکات لازم برای تهیه بستنی

نکات لازم برای تهیه بستنی





برای تهیه بستنی در یخچال باید بستنی را بعد از آن که کمی بسته شد بهم بزنیم و دوباره در یخچال قرار بدهیم و این عمل را دو سه بار تکرار کنیم تا از یخ زدن و سفت شدن بستنی جلوگیری شود. با انواع آب میوه صاف شده مثل آب انگور، توت فرنگی، آلبالو، آب پرتقال، آب آناناس و غیره می توانیم بستنی درست کنیم. چون میوه ها از نظر ترشی و شیرینی تفاوت دارند برای دو لیوان آب میوه شیرین دو قاشق سوپخوری شکر و برای دو لیوان آب میوه ترش از 4 تا 5 قاشق سوپخوری شکر را در آب میوه می ریزیم و آب میوه را روی حرارت کمی گرم می کنیم تا شکر آن حل شود بعد آن را صاف می نماییم و در ظرف ریخته و در قسمت جایخی یخچال قرار می دهیم باید توجه داشته باشیم شکر بستنی ها را از مقدار تعیین شده نباید زیادتر کرد چون هر قدر شکر بستنی زیادتر شود دیرتر می بندد تا حدی که اگر زیاد شیرین شود اصلا بسته نمی شود.

طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه

طرز تهیه نان سبوس دار یا نان سیاه





مواد لازم

آرد نیم کیلو
پودر خمیر ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
آب ولرم به مقدار کافی
شکر یک قاشق مرباخوری
سبوس گندم 250 گرم
روغن یک قاشق غذاخوری

  

طرز تهیه:

پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شکرحل کنید وبگذارید پف کند. مایه خمیررا با نمک و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه کرده ، مخلوط کنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید. با دست چرب خمیر را به مدت 5 یا 6 دقیقه ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دوبرابر شود. مجدداً دست را چرب کنید و خمیر را دو تا سه دقیقه ورز دهید. قالب را چرب کرده و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف کند. روی خمیر را با آب یا شیر، کمی خیس کرده  و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا نان کاملاً بپزد.
بعد از یک تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده و روی شبکه سیمی قرار دهید تا نان کمی خنک شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید.


نکات تغذیه ای:
1- سبوس غلات یکی از منابع غنی ویتامین های گروهB، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است.
2-همچنین یکی از منابع غنی فیبری است. کسانی که دارای تری گلیسرید بالا هستند، به جای نان سفید معمولی ، باید نان سبوس دار مصرف کنند.
3-مصرف نان سبوس دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.

طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ

طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ


شیرینی رولت گل سرخ

 

مواد لازم :

 

زرده تخم‌مرغ

دو عدد

شیر

یک پیمانه

روغن

دو قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر

یک قاشق مرباخوری

آرد

به میزان لازم

 

مواد لازم میانی خمیر :

 

گل‌سرخ پودر شده

یک پیمانه

گردوی خرد شده

یک پیمانه

دارچین

یک قاشق غذاخوری

خاکه قند

یک پیمانه

 

مواد لازم برای شربت:

شکر یک پیمانه
روغن یک پیمانه
آب به میزان لازم

 

طرز تهیه :

 تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار می‌دهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را می‌بندیم و روی سینی می‌گذاریم با چاقو مثل رولت آن را می‌بریم. روغن را داغ کرده و روی آن می‌ریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه می‌گذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و می‌گذاریم تا کاملا سرد شود.

طرز تهیه کیک پیناتای رنگین کمان

طرز تهیه کیک پیناتای رنگین کمان




کیک پیناتای رنگین کمان



 زمان تهیه: 2 ساعت

کل زمان آماده سازی: 3.30 ساعت

مناسب برای 8 برش کیک



مواد لازم:


پودر کیک یک جعبه
کره ربع فنجان
آب دو سوم فنجان
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
آرد مقداری
خامه آماده برای تزئین مقداری
اسمارتیز به رنگ های مختلف 2فنجان
خامه وانیلی مقداری
فوندان سفید مقداری
رنگ غذا به رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش مقداری


دستور تهیه:

1. فر را بگذارید در درجه 350 فارنهایت گرم شود. دو قالب کیک پزی را چرب کنید و رویشان آرد بپاشید.

2. پودر کیک و کره آب شده را با همزن بزنید تا خوب مخلوط شود. آب و تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید. دو دقیقه با همزن با دور متوسط هم بزنید. سپس خمیر حاصل را به دو نیم کنید و هر یک را داخل قالب گرد بریزید. آنها را در فر بگذارید تا حدود 25 دقیقه بپزد. بعد از 25 دقیقه وقتی خلال دندان را داخل آنها می کنید و بیرون می آورید باید خلال دندان تمیز باشد. بگذارید 10 دقیقه سرد شوند.

3. کیک ها را به دو نیم کنید تا در کل 4 نیمدایره به شکل رنگین کمان داشته باشید. ای چهار نیمدایره باید کاملاً مساوی باشند. بخش های اضافه هر یک را ببرید.  

4. دو نیمدایره را کنار بگذارید. دو تای دیگر را روی تخته بگذارید و وسط آنها را با چاقوی به شکل نیمدایره برش بزنید تا جایی برای پر کردن اسمارتیزها خالی شود.

5. اضافه های کیک را از روی تخته جمع کنید و کنار بگذارید. حالا دو نیمدایره کامل و دو نیمدایره توخالی دارید.

6. برای چسباندن این چهار نیمدایره بهم از خامه استفاده کنید و بین لایه ها خامه بمالید. دو نیمدایره توخالی باید وسط باشند. ابتدا یک نیمدایره کامل را روی تخته بگذارید. سپس رویش خامه بمالید و نیمدایره توخالی اول را رویش بگذارید. روی آن هم خامه بمالید و نیمدایره خالی دوم را رویش بگذارید.

7. حالا باید فضای خالی وسط کیک را با اسمارتیز پر کنید. تمام فضای خالی باید پر شود تا وقتی کیک را بلند می کنید و به حالت ایستاده می گذارید از هم نپاشد.

8. بعد از پر کردن داخل کیک روش یک لایه خامه بمالید و نیمدایره کامل دوم را رویش بگذارید. اگر لازم شد باید در هر فاصله خالی خامه بمالید تا لایه های کیک خوب بهم بچسبند.

9. مقوای یا سینی ابری شکل تهیه کنید و کیک را بلند کرده و به حالت ایستاده روی آن بگذارید. برای آنکه به سطح بچسبد زیر کیک خامه بمالید. از خامه وانیلی برای پوشاندن سطح کیک استفاده کنید و تمام قسمت های آن را صاف کنید.

10. با مقدار فوندان به رنگ آبی سطح کیک را بپوشانید. بدین ترتیب کیک پس زمینه آسمانی می شود.

11. تخته ای را چرب کنید و فوندان را به شکل مستطیل روی آن باز کنید.

12. سپس این مستطیل را بردارید و روی کیک بکشید. تکه های اضافی را ببرید.

13. فوندان های 30 گرمی را با رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی، نیلی و بنفش رنگ کنید. سپس هر تکه را لوله کنید.

14. از همان قالب گردی که برای پختن کیک استفاده کرده بودید برای گرد کردن لوله های رنگی استفاده کنید. اول قرمز را به یک گوشه قالب بچسبانید. سپس رنگ های دیگر را به ترتیب زیر آن بگذارید. اگر تکه های فوندان به هم نچسبیدند از کمی آب به عنوان چسب استفاده کنید.

15. سپس دایره رنگین کمان را به دو نیم کنید تا دو نیمدایره از هفت رنگ فوندان بدست آید.

16. یک طرف نیمدایره رنگین کمان فوندانی را کمی آب بمالید. سپس آن را به آرامی برداشته و به کیک بچسبانید. یک دقیقه نگه دارید تا خوب بچسبد.

17. برای نیمه دیگر کیک هم همینکار را بکنید. برای درست کردن ابرهای سفید، از فوندان سفید استفاده کنید. فوندان سفید را به شکل توپ دربیاورید. در هر دو طرف کیک، توپ های فوندانی را به شکل ابر به هم بچسبانید.

18. وقتی ابرها آماده شدند کیک آماده است. مقوای زیر کیک را هم می توانید به شکل ابر برش بزنید.

19. برای سرو کردن کیک ما آن را از وسط بریده ایم تا خوب مشخص شود. ولی بهتر است که برای سرو کردن آن را از انتها ببرید. زیرا وقتی از وسط می برید کل اسمارتیزها بیرون می ریزد و برای قسمت های دیگر سهمی از اسمارتیز نمی ماند. منبع:bartarinha.ir

طرز تهیه دسر فرانسوی

طرز تهیه دسر فرانسوی




دسر فرانسوی
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم.


مواد لازم :
کاکائو یک قاشق مربا خوری سرپر
شیر یک لیوان
پودر قند یک قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ چهار عدد
خامه 200 (دویست)گرم
شکر 1/2 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق)

طرز تهیه :
ابتدا زرده تخم مرغ را می زنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع. سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیم تا کرم رنگ شود. بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند می زنیم. سپس کاکائو را در شیر حل می کنیم. بعد شیر را به مایع اولیه (زرده تخم مرغ و شکر) اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل کرده ایم اضافه می کنیم و ته قالب را با کره چرب می کنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)
 
منبع: ashpazirani.wordpress.com