کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو

طرز تهیه دسر هلو یا زرد آلو 

 

دسر هلو , دسر زردآلو

 

برای تهیه دسر هلو یا زرد آلو پس از تهیه مواد مورد نیاز مراحل آماده سازی آنرا که در ذیل ارائه گردیده دنبال نمایید و از تهیه نمودن یک دسر لذیذ و دلپذیر برای عزیزانتان لذت ببرید.

 

 

مواد لازم :

 

 

هلو یا زرد آلو به صورت کمپوت باشد

یک لیوان

پوره هلو یا زرد آلو

دو قاشق مرباخوری

پودر ژلاتین

یک قاشق چایخوری

شکر

دو قاشق سوپ خوری

آب لیمو ترش

یک قاشق مرباخوری

خامه ساده یا ماست سفت

یک سوم لیوان

آب کمپوت هلو یا زرد آلو

سه قاشق سوپ خوری

آب

سه قاشق سوپ خوری

کرم کاستارد

یک لیوان سرخالی

 

 

(خامه احتیاج به شیرین شدن و هم زدن ندارد)

 

طرز تهیه :

 

زرد آلوهای کمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوری آب کمپوت را به همراه شکر و زردآلوها در مخلوط کن می ریزیم تا به صوت پوره درآید. این پوره را با کرم کاستارد( طرز تهیه آن در قسمت پایین آمده است) مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم، سپس ژلاتین را در سه قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی کتری می گذاریم تا مخلوط کاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه کرده، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را نیز بدان می افزاییم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص که چرب شده می ریزیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا ببندد.

 

منبع:تبیان

طرز تهیه پنکیک موز و لیمو

طرز تهیه پنکیک موز و لیمو 

پنکیک موز و لیمو, پخت پنکیک


پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :

 آرد سفید ساده  1 پیمانه
 تخم مرغ  1 عدد، زده شده
 شیر  1 پیمانه
 آب سرد  4 قاشق غذاخوری
 موز  4 عدد
عسل ساده 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
1- آرد، شیر، تخم مرغ و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا مایه ای یکدست و روان درست شود. سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.


پنکیک موز و لیمو, پخت پنکیک


2 - پوست موزها را گرفته و حلقه ای برش بزنید، سپس با عسل و لیمو مخلوط کنید.


پنکیک موز و لیمو, پخت پنکیک


3 - تابه ای را به مقدار خیلی کم چرب کرده و یک ملاقه بزرگ از مایه را داخل آن ریخته و کمی پهن کنید. سپس اجازه دهید هر دو طرف آن کمی قهوه ای شود. مابقی مایه را به همین روش آماده کنید.


پنکیک موز و لیمو, پخت پنکیک


4 - پنکیک های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر بصورت نیم دایره یا چهار گوش قرار داده و مخلوط موز را بین آنها ریخته، با برش هایی از لیمو تزئین کرده و سپس سرو نمائید.


نکات
پنکیک را می توانید به مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کنید، برای این منظور بین هر پنکیک را با کاغذ روغنی پوشانده و در انتها در نایلونی قرار داده و در فریزر قرار دهید.

 

منبع : tebyan-zn.ir

طرز تهیه دسر تمشک رژیمی خوش طعم

  طرز تهیه دسر تمشک رژیمی خوش طعم 

طرز تهیه دسر تمشک رژیمی , درست کردن دسر تمشک


مواد لازم :

 شکر  1 پیمانه سرخالی
 آب تمشک یا raspberry  2 پیمانه
 ماست معمولی  1/2 پیمانه
 آب  1/2 پیمانه
 پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
1- آب و پودر ژلاتین را در ظرفی مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید، تا پودر ژلاتین در آب حل شود.
2- آب تمشک و شکر را مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب تمشک حل شود.
3-سپس محلول ژلاتین را اضافه نموده، بمدت چهل و پنج دقیقه در یخچال قرار دهید، تا نیم بند شود.
4- بعد ماست را به مواد فوق الذکر اضافه کنید. با همزن برقی هم بزنید، تا با ماست کاملاَ مخلوط شود.
5- مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید، و داخل چهار گیلاس پایه دار بریزید. سپس به مدت نه ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد .


منبع : ایران زمین - seemorgh.com

طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست

  طرز تهیه بستنی رژیمی با ماست 

درست کردن بستنی با ماست , بستنی رژیمی با ماست


این بستنی رژیمی از شاتوت، ماست، شکر و کمی وانیل درست شده است.درست کردن این بستنی بسیار سریع و راحت بوده به شرطی که شاتوتها را از قبل فریز کرده باشید.همچنین اگر شما رژیم نداشته باشید می توانید از تکه های انواع شکلات ( شکلات تلخ، شکلات سفید و ... ) استفاده کنید.

مواد لازم :

 تمشک تازه یخ زده  3 فنجان (مراقب باشید تمشک ها له نشده باشند)
 ماست ساده کم چرب  2 فنجان
 شکر  1/3 فنجان
 وانیل  1 و 1/2 قاشق چایخوری
 تکه های شکلات 1/2 فنجان (ترجیحا ریز باشند)


طرز تهیه :
شاتوت، ماست کم چرب، شکر و وانیل را در مخلوط کن ریخته و آنقدر هم بزنید تا مایع صاف و یکدستی به شما بدهد.
سپس تمام این مواد را داخل دستگاه بستنی ساز ریخته و تا درست شدن بستنی صبر کنید.
سپس تکه های شکلات را به این بستنی اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه داخل فریزر بگذارید.
در این لحظه بستنی شما آماده شده است. کافی است آن را به ظرف های مخصوص سرو منتقل کرده و از میهمانان تان پذیرایی کنید.

نکته :
اگر دستگاه مخصوص بستنی ساز در منزل ندارید از روش زیر استفاده کنید :
مخلوط آماده شده را در ظرفی به قطر 23 و ارتفاع 33 سانتی متر منتقل کنید و داخل فریزر بگذارید. سپس این مخلوط را هر یک ساعت یک بار هم بزنید تا زمانی که مخلوط سفت در لبه های ظرف و مخلوط نیمه سفت در مرکز ظرف باشد.
شاتوت ها را برای منجمد کردن بین 2 تا 6 ساعت درون فریزر قرار دهید.
سپس شاتوتها را به بستنی اضافه کرده و آن را به مخلوط کن منتقل کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و سفتی درست شود.
سپس تکه های شکلات را به بستنی اضافه کرده و آن را درون کیسه های پلاستیکی کاملا بسته بگذارید و تا زمان سرو داخل فریزر نگهداری کنید.

اطلاعات تغذیه ای برای 1/2 فنجان بستنی شاتوتی :
کالری : 148
چربی : 4 گرم
چربی اشباع شده : 2 گرم
کلسترول : 4 میلی گرم
کربوهیدرات : 25 گرم
فیبر : 4 گرم
پروتئین : 4 گرم
سدیم : 45 میلی گرم

منبع : seemorgh.com

طرز تهیه نسکافه رژیمی

طرز تهیه نسکافه رژیمی

طرز تهیه نسکافه رژیمی , درست کردن نسکافه رژیمی



این دستور نوشیدنی مناسب برای کسانی است که رژیم لاغری دارند .

مواد لازم :

 نسکافه  3 قاشق مرباخوری
 دارچین ساییده  یک قاشق مرباخوری
 پودرنرم پوست پرتقال  2 قاشق چایخوری
شیر نصف پیمانه

طرز تهیه نسکافه رژیمی :
1- نسکافه رو با 3 فنجان آب جوش تهیه کنین و کنار بذارین .
2- شیر رو بجوش بیارین .
3- داخلش دارچین بریزین و هم بزنین و از روی حرارت بردارین .
4- پودر پوست پرتقال رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین .
5- با شیر مخلوط کنین و توی فنجان مورد نظر سرو کنین.  

نکات :
مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره . اگه دوست دارین میتونین با شکر تهیه کنین . برای تزیین از قلم دارچین بهره بگیرین .

منبع : soofrekhune.com