کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه باقلوای لبنانی

طرز تهیه باقلوای لبنانی






مواد لازم:
تخم مرغ   ۳ عدد بزرگ
ماست خامه ای ۱۰۰ گرم
نمک کمی
آرد به میزان لازم

مواد لازم میانی :
پودر پسته ۲۰۰ گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
هل 1/4 قاشق چای خوری

مواد لازم شربت :

شکر ۵۰۰ گرم
گلوگز یک قاشق سوپخوری
آب ۲۵۰ میلی لیتر
آب لیموی تازه یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

تخم مرغ ، نمک و ماسه خامه ای را با هم مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جایی که خمیر شود. سپس خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و استراحت می دهیم. بعد از باز کردن هر قسمت را از وسط به دو نصف تقسیم می کنیم. مواد میانی را می ریزیم و به وسیله وردنه نازک لوله می کنیم و به وسیله دو انگشت از دو طرف چین می دهیم. وردنه را خارج می کنیم و به اندازه ی دلخواه برش می دهیم. . روی برش ها را با برس کره آب شده می زنیم. خمیرها را در سینی فر می چینیم و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا جایی که طلایی شود. بعد از پخت باقلواها را در شربت غلیظ شده می اندازیم.

طرز تهیه آیس پک خانگی

طرز تهیه آیس پک خانگی






با خوردن آیس پک خانگی از تابستان گرم لذت ببرید.


مواد لازم:
شیر نصف استکان
بستنی وانیلی ۵۰۰ گرم
موز ۲ عدد متوسط
پودر کاکائو یا قهوه یک قاشق غذاخوری
شکلات خرد شده صد گرم
خامه زده شده صد گرم
مغز گردو ۵۰ گرم
مغز پسته ۵۰ گرم

طرز تهیه آیس پک
موز را در مخلوط کن ریخته تا له شود.
 بعد از آن گردوی خرد شده , پودر قهوه , بستنی و شیر را ریخته تا با موز کاملا مخلوط شود.
(اگر احساس کردید خیلی سفت شده کمی شیر به آن اضافه کنید، ولی زیاد نریزید که بستنی شل و آبکی شود).
 بعد مخلوط آماده شده را در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با شکلات خرد شده و خامه فرمی تزئین کنید.


طرز تهیه دسر تیرامیسو

طرز تهیه دسر تیرامیسو





تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، ولی در حال حاضر یک دسر بین المللی محسوب شده و در تمام دنیا سرو می شود…


مواد لازم:

نان لطیفه (لیدی فینگر) ۲۵ تا ۳۵ عدد
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) ۴۰۰ گرم
پودر قند ۶ قاشق سوپخوری
خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم
محلول قهوه ۱ پیمانه
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکلات رنده شده ۵۰ گرم
بادام پرک تست شده  برای تزیین به دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود. محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود. خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید. یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.



دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده اید مقداری روی نان ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود. در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید. لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود. تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می شود هم از سفیده تخم مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می شود. در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمس

طرز تهیه شیرینی بیسکوییتی مخصوص کریسمس





مواد لازم :

کره ذوب شده ۲۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۳۵۰ گرم
دارچین یا زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
شیر ۱ لیوان
انواع میوه های شیرین با طعم ها و رنگ های گوناگون -
 

مواد لازم برای تزئین :

شکر برای روی شیرینی ۵۰ گرم
آب لیمو(یا عصاره ی میوه ی دلخواهتان) ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روبان رنگی باریک مقداری

 

طرز تهیه:
۱ – در ابتدا فر را در درجه ی ۱۸۰ سلیسیوس قرار می دهیم تا گرم شود و از اتلاف انرژی جلوگیری شود.

۲ – کره و شکر قهوه ای را در یک کاسه هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، آرد و ادویه های گفته شده (دارچین یا زنجبیل) را الک کرده تا صاف شود و به مخلوط اضافه می کنیم. مقداری شیر به آن اضافه می کنیم تا به شکل خمیر درآید. با استفاده از دست خمیر را صاف کرده و میگذاریم به مدت ۳۰ دقیقه بماند تا خنک شود.

۳ – مقداری آرد بر روی سطح ظرف بپاشید ، خمیر را به ۲ تکه مساوی تقسیم کرده طوری که ضخامت آنها حدود یک و نیم سانتی متر باشد. خمیر را به مدل ها و شکل هایی از کریسمس در می آوریم. وسط آنها را برش هایی عمیق داده و مقداری شکر آب شده داخل آنها میریزیم .

۴ – با دقت زیاد این خمیر آماده شده شیرینی را داخل فر می گذاریم.

۵ – برای پخته شدن ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا بیسکویت ها یا همان شیرینی هایمان کاملا طلایی شوند. قبل از آنکه شیرینی ها را در سینی بچینیم باید یک سوراخ کوچکی روی هرکدام بزنیم.

۶ – در یک ظرف زیبا آنها را می چینیم و می گذاریم تا کاملا خنک شوند. رو ی آنها انواع برش هایی از میوه های مختلف را می توان گذاشت.

۷ – روی بیسکویت ها مقداری شکر و یا عصاره ای از آبلیمو می ریزیم.

۸ – در آخر دور تا دور ظرف را با روبانی زیبا تزئین می کنیم .

منبع:نازخاتون

طرز تهیه دونات

طرز تهیه دونات





مواد لازم :

تخم مرغ ٢ عدد
کره آب شده ۵٠ گرم
شیر ولرم ١لیوان
آرد به میزان گفته شده در طرز تهیه
پودر مایع خمیر ترش ٢ قاشق سوپ خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
شکر یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
روغن برای سرخ کردن مقدار لازم

شکلات تخته ای یا سس شکلات

مقدار لازم
پودر قند یا پودر شکر مقدار لازم

 


طرز تهیه

در ابتدا تخم مرغ رو با همزن دستی کمی میزنیم بعد شیر ولرم رو اضافه میکنیم و بعد پودر خمیر ترش و بعد نمک، شکر و وانیل رو اضافه کرده کمی هم میزنیم و کره آبکرده که خنک شده رو اضافه میکنیم

پس ازین مراحل آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم توجه داشته باشید که آرد رو باید کم کم اضافه کنیم تا حدیکه خمیر سفت بشه و خودشو بگیره بعد کاملا اونو ورز میدیم.

نکته مهم اینه که دونات هرچی بیشتر ورز بخوره حباب های داخلش بعد از سرخ شدن ریزتر میشه و ظاهر بهتری پیدا میکنه بعد ازینکه ورز دادیم رویش رو یک حوله نم دار قرار داده و در یک جایی با دمای معمولی قرار میدیم تا به مدت یک ساعت و نیم استراحت کنه در این مدت بهتره هر ٢٠ دقیقه یک بار خمیر رو ورز بدیم بعد از گذشت این زمان خمیر رو با وردنه پهن میکنیم ضخامت خمیر پهن شده به مقدارنیم سانت کافیه

معمولا برای دونات قالب خاصی تعبیه نشده البته جدیدا نمیدونم که قالبی اومده یا نه اما معمولا اون رو با کاتر مخصوص میبریدند اما من به جای این کاتر از یک وسیله های استفاده کردم که الان به شما هم یاد میدم تا ببینید با کمترین هزینه چطوری میشه یک قالب شیرینی داشت! حتما همه شما تا به حال یک بار از تن ماهی استفاده کردید! وقتی که ازین کنسرهای تن ماهی اسفاده کردید لطفا قوطی اون رو داخل زباله نندازید! شما میتونید سر قوطی رو با درب بازکن تا آخر برش بزنید و حلب رویی رو در بیاریو و حلب زیرین رو هم به همین صورت در بیارید! کاغذ های روی قوطی رو هم بکنید! حالا شما با این قالب میتونید دونات هاتون رو برش بزنبد!!!!!!

بعد ازینکه دنات ها رو قالب زدید برای گردی وسط دونات هم بهتره از ابزرا سوراخ کن که در سفره آرایی به کار میره که برای در آوردن هسته وسط سیب و کلا شکل تونلی هست استفاده کنید یا با دستتون به آرومی حفره کوچکی داخل این خمیرها ایجاد کنید بعد ازنکه این کار رو کردید خمیر ها رو داخل یک سینی که زیرش رو کمی چرب کردید بچینید و رویش رو دوباره همون حوله رو بندازید تا ٢٠ دقیقه استراحت کنه. سپس با روغن داغ و غوطه ور دونات ها رو دونه دونه سرخ کنید و داخل دستمال بزارید تا روغن اضافیش بره . در نهایت داخل پودر قند یا پودر شکر یا شکلات قرار داه و پس از خنک شدن میل کنید!

منبع:نازخاتون