کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی


 بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی

 

بستنی میوه ای , درست کردن انواع بستنی

 

 

مواد لازم:

 

هلو یا زرد آلو یا گلابی

5/1 کیلو

شکر

150 گرم

آب

نیم لیتر(2 لیوان)

آبلیمو

3 تا 4 قاشق سوپخوری

خامه

150 گرم

پودر قند

3 قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه:

 

1- هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.

 2- بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.

 3-برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

 

منبع : groohashpazi

طرز تهیه بستنی نسکافه



 طرز تهیه بستنی نسکافه

 

آموزش آشپزی,بستنی نسکافه, درست کردن بستنی نسکافه

 

 

مواد لازم :

 

خامه

250 گرم

تخم‌مرغ

سه عدد

شکر

100 گرم

شیر

چهار قاشق سوپخوری

نسکافه

یک قاشق سوپخوری

آبلیمو

نصف قاشق چایخوری


 

طرز تهیه :

 

1- زرده تخم‌مرغ‌ها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زرده‌ها اضافه کنید.

2- خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.

3- سفیده‌ها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.

4- خامه را به نسکافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.

 

منبع : groohashpazi

طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی


طرز تهیه کیک بستنی بیسکویتی

 

طرز تهیه کیک بستنی , کیک بستنی بیسکویتی

 

 

مواد لازم :

 

بیسکویت کرم دار شکلاتی

30 عدد

بستنی توت فرنگی

2 لیوان

بستنی شکلاتی

2 لیوان

خامه شیرین شده

2 لیوان


 

طرز تهیه :

 

1-ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم.

2- با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود.

3- سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم.

4- باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود.

 5- روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل 4 ساعت درون فریزر قرار می دهیم.

 6- در پایان با استفاده از آناناس و مربای توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.

 

 

منبع : groohashpazi

طرز تهیه کیک هلو

طرز تهیه  کیک هلو

 

 

کیک هلو

 

 


● مواد مورد نیاز

 


شکر چهار قاشق غذاخوری
پودر جوزهندی ربع قاشق چای خوری
هلوی خرد شده (ترجیحاً حلقه شده) دو فنجان
آب لیموی تازه یک قاشق چای خوری
آرد یک و یک سوم فنجان
شکر سه چهارم فنجان
بیکینگ پودر یک و سه چهارم قاشق
نمک ربع قاشق چای خوری
کره سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف فنجان
وانیل یک قاشق چای خوری

 

 



● طرز تهیه

 

کره را روی حرارت ذوب کرده و با چهار قاشق غذاخوری شکر و جوز هندی مخلوط کنید. سپس ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و برش های هلو را درون آن بچینید و بعد کمی آب لیمو روی آنها بپاشید.

 

آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید. سپس کره نرم شده، شیر و وانیل را به مخلوط آرد بیفزایید. خمیر را کاملاً با همزن مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حال خمیر حاصله را روی هلوها بریزید و به مدت35 دقیقه درون فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید تا پنج دقیقه خنک شود و سپس آن را درون ظرف موردنظر برگردانید.

منبع : بیتوته

طرز تهیه نان شیرمال

 طرز تهیه نان شیرمال

 

 

 

نان شیرمال

 

 

مواد لازم:


تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴/۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
جوش شیرین ۴/۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد
وانیل کمی
روغن ۴/۳ لیوان

 

 

طرز تهیه

 

شکر را همراه با تخم مرغ و وانیل با همزن می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. روغن را اضافه کرده دوباره هم می زنیم. ماست و بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کرده آرد را کم کم می ریزیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر درست شود آرد را درحدی می ریزیم که خمیر به دست نچسبد این خمیر را در ظرفی قرار داده و روی آن را نایلون می کشیم روی آن علامت می زنیم خمیر باید حجمش دوبرابر شود.

 

سپس از خمیر گلوله برداشته روی میز آرد پاشیده و به شکل بیضی پهن می کنیم با وردنه به ضخامت نیم سانت در سینی چرب شده قرار می دهیم رویش را زرده تخم مرغ همراه با کمی زعفران می مالیم کنجد پاشیده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا سطح نان طلایی شود.