مواد لازم :
خامه |
250 گرم |
تخممرغ |
سه عدد |
شکر |
100 گرم |
شیر |
چهار قاشق سوپخوری |
نسکافه |
یک قاشق سوپخوری |
آبلیمو |
نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
1- زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.
2- خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.
3- سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.4- خامه را به نسکافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.
منبع : groohashpazi