کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ساده ایتالیایی

طرز تهیه کیک ساده ایتالیایی




مواد لازم برای تهیه کیک:


آرد سفید 250 گرم
شکر 175 گرم
کره 150 گرم (و یا روغن جامد 120 گرم)
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
تخم‌مرغ 2 عدد
شیر یک پیمانه (یک لیوان معمولی)
وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تزئین:
شیر 6 قاشق سوپخوری
شکر 100 گرم
کره 50 گرم
عسل 50 گرم
گردوی خرد شده 100 گرم
زرده تخم‌مرغ 2 عدد


طرز تهیه کیک :
آرد ، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده ، 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی می‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم.
کره را کمی گرم کرده داخل تخم‌‌مرغ‌ها می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا تخم‌مرغ‌‌ها و کره مخلوط گردند.
شیر را اضافه می‌نماییم و مخلوط آرد و شکر را می‌ریزیم و هم می‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی بدست بیاید.
قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌پاشیم و مایه را در قالب می‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی‌متر خالی بماند.
عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر ، 6 قاشق سوپخوری شیر، نوک قاشق چایخوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا بجوشد.
دو عدد زرده تخم‌‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ریزیم و هم می‌زنیم.
وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می‌دهیم.
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
قالب را روی پنجره وسط فر قرار می‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.
بعد قالب را بیرون می‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌دهیم.

این کیک را می‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود . در اینصورت وقتی مایه کیک آماده شد بدون نیاز به فر آنرا در قالب ریخته و رو اجاق گاز طبخ می‌نمائیم.

منبع: لوپر

طرز تهیه کیک کنجد

طرز تهیه کیک کنجد




مواد لازم :
آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
بیکینگ‌ پودر یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یک قاشق مرباخوری
کنجد به میزان لازم
دراژه های رنگی به میزان لازم

طرز تهیه کیک کنجدی :
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخم‌مرغ را به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم. شیر و گلاب را در این مرحله می‌افزاییم. آرد را به همراه بیکینگ‌پودر دوبار الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه می‌کنیم و به حالت دورانی هم می‌زنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن می پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک پز قرار می‌دهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.
منبع: لوپر

راه اندازی صفحه فیس بوک کیک و شیرینی


مژده به دوستان عزیز!!!

صفحه فیس بوک کیک و شیرینی راه اندازی شد. در این صفحه مدلهای بروز کیک و شیرینی برای شما عزیزان به نمایش گذارده می شود.


با سپاس


طرزتهیه چیز کیک کیوی

طرزتهیه چیز کیک کیوی










مواد لازم:
پودر بیسکوییت  1 لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه   150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
کره 50 گرم 
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
پودر ژله با طعم کیوی 1 بسته


طرز تهیه :


بیسکوییت ها را بکوبید یا با میکسر بزنید تا خوب پودر شوند سپس با کره مخلوط کنید تا نرم و خمیری شوند.

 

مخلوط کره و بیسکوئیت را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید ( باید خوب فشار دهید تا مواد کف قالب پرس شوند ) سپس قالب را 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.

 

در این مدت میتوانید مایه چیز کیک را اماده کنید : ماست ، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید سپس خامه را اضافه نمائید ، تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید ( زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ).

 

مخلوط آماده شده را روی بیسکوئیت ها بریزید و مجدد برای 30-40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ( پس از پخت چیز کیک نباید خشک شود و میان چیز کیک باید کمی شل باشد ) ، پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر بماند سپس با قالب به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

پودر ژله کیوی را با نصف لیوان اب جوش حل کنید و پس از شفاف شدن به ان نصف لیوان اب سرد اضافه کنید ( مقدار مایعی که برای اماده کردن ژله استفاده میشود نصف مواقع دیگر است چون کیوی موجب شل شدن ژله میشود ) ، ژله اماده را با مقداری مارمالاد کیوی مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.

پس از مدت زمان لازم برای سرد شدن مواد و بسته شدن ژله ان را از یخچال خارج کنید و با خامه تزئین نمائید سپس برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه





مواد لازم:

آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
کره 200 گرم
پودر قهوه فوری 2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شیر یا ماست نصف فنجان
تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه :


1-ابتدا درون کاسه ای شکر و تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند ، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید.

2- قهوه فوری ، شیر یا ماست و کره آب شده را به مایه کیک اضافه نمائید و کمی مخلوط کنید ( فقط تا اندازه ای که مواد مخلوط شوند ).

3- قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را درون قالب بریزید ، قالب را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید تا گرم شود به مدت 30-40 دقیقه ( بسته به نوع فر ) قرار دهید.

 

پس از اتمام پخت کیک را چک کنید ( تکه چوبی را درون کیک ببرید و اگر پس از خروج از کیک تمیز بود یعنی کیک پخته است ) ؛ اجازه دهید کیک خنک شود و پس از خنک شدن کیک را برش بزنید و سرو کنید.

 

نکته ها : اگر میخواهید کیک دو رنگ قهوه داشته باشید میتوانید زمان ریختن کیک درون قالب نصف مایه کیک را قهوه بیشتری بزنید تا رنگ تیره تری داشته باشد سپس بصورت نامنظم روی مایه کیکی که رنگ کمتری دارد بریزید.