مواد لازم :
آرد | دو پیمانه |
شیر | یک پیمانه |
روغن | نصف پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
پوست رندهشده پرتغال | به میزان لازم |
بیکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
گلاب | نصف پیمانه |
هل | یک قاشق مرباخوری |
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله میافزاییم. آرد را به همراه بیکینگپودر دوبار الک کرده و کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت دورانی هم میزنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن میپاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیکپز قرار میدهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.