مواد لازم :
رنده پوست لیمو ترش | 1/2 و 1قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر ولرم | 1/2 و 1پیمانه |
شکر | 1/3 پیمانه |
پودر خمیر ترش | 30گرم |
آرد | 500 گرم حدود 5 پیمانه |
کشمش | 100 گرم |
آب لیمو ترش تازه | 2 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه نان کشمشی :
1-کشمش ها را شسته خشک کرده با آب لیمو مخلوط نموده تا نرم شود .
2-آرد
رادر یک ظرف الک نموده وسط آرد را گود کرده پودر خمیر ترش را در آن بریزید
وبا کمی شکر و کمی شیر ولرم مخلوط نموده و مقداری آرد روی آن بپاشید . (
به این مخلوط اصطلاحاً پیش خمیر می گویند .)
3-روی پیش خمیر را بپوشانید ده دقیقه استراحت دهید تا عمل بیاید .
4-تخم
مرغ ، کره ، مابقی شکر و نمک و رنده پوست لیمو ترش را با پیش خمیر و مابقی
آرد مخلوط کرده همه را با هم ورز دهید تا جائیکه خمیر به دست نچسبد .
5-خمیررا در ظرفی قرار داده روی آن را بپوشانید بمدت سی تا چهل دقیقه تا خمیرور بیاید و حجم آن دو برابر شود .
6-کشمش
ها را در خمیر بریزید مخلوط کنید و خمیر را درقالب مستطیل به طول 8*7*30
سانتی متر چرب شده بریزید و پانزده دقیقه دیگر بگذارید بماند تا مجدداً ور
بیاید .
7-فر را روی حرارت 400 فارنهایت گرم نموده .
8-نان را در دومین طبقه از کف فر بمدت پنجاه تا شصت دقیقه بپزید سپس مقداری کره را درحالیکه نان هنوز گرم است روی نان بمالید .
منبع : jadidtarin.com