این نوع کیک شامل شکلات به میزان فراوانی است که روی آن را هم یک لایه شکلات می گیرد.
زمان: 45 دقیقه
زمان کلی: با سرد شدن کیک 1 ساعت و نیم
مواد لازم:
کره | یک فنجان کمی برای چرب کردن ته ظرف |
کاکائو (شیرین نباشد) | یک دوم فنجان و مقداری هم برای ماهی تابه |
آرد | دو فنجان |
بکینگ پودر | یک دوم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چای خوری |
نمک | یک دوم قاشق چای خوری |
شکر | یک و یک دوم فنجان |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
زرده تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
شکلات آب شده | 6 اونس( هر اونس برابر با 31/1گرم) |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
سرشیرکم چرب | 1 فنجان |
طرز تهیه :
1- فر را تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. تا 8 اینچ(هر اینچ معادل 2/54 سانتى متر) اطراف ماهی تابه را چرب کنید. کاکائو را داخل ماهی تابه بپاشید. ته ماهی تابه را با کاغذ پوستی بپوشانید. در یک کاسه سایز متوسط، آرد، کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را بریزید و هم بزنید.
2-با یک همزن برقی در یک کاسه بزرگتر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن شفاف شود و پف کند. زرده و سفیده تخم مرغ را در یک لحظه به آن اضافه کنید، بعد از اینکه هر کدام از مواد را اضافه می کنید خوب هم بزنید. سپس وانیل و شکلات را اضافه کنید. با درجه کم همزن، آرد را در سه نوبت، سرشیر را در دو نوبت اضافه کنید، و آرد را در ابتدا و انتها بریزید.
3-مایه کیک را در ماهی تابه به دو نیم تقسیم کرده و صاف کنید. اجازه دهید کیک آنقدر بپزد تا وقتی که یک خلال دندان را در قسمت مرکزی کیک فرو کردید تمیز بیرون بیاید. یعنی 40 الی 45 دقیقه. اجازه دهید تا 15 دقیقه ماهی تابه سرد شود. یک چاقو را دورتادور هر ماهی تابه فرو کنید و کیک را برگردانید تا کاملا سرد شود.
4-از یک تخته مخصوص کیک پزی دور دار استفاده کنید و کیک را روی آن سطح برعکس کنید. یکی از کیک ها را روی ورقه بگذارید و قسمت بالایی آن را با یک سوم شکلات آغشته کنید. دومین کیک را روی آن بگذارید و شکلات باقیمانده را روی آن بریزید و اطراف کیک را هم با آن آغشته کنید. از دو کفگیر فلزی استفاده کنید و با دقت شکلات ها را روی آن بپوشانید و داخل یک سینی بگذارید.
مواد لازم :
گردوی خرد شده | ۱۵ گرم یا یک قاشق سوپخوری |
خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده | ۲۵ گرم یا ۲ قاشق سوپخوری |
تخم مرغ کامل به علاوه یک عدد سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر قند | ۲ قاشق سوپخوری سر خالی |
آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگک) | ۲۰ گرم یا ۳ قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | ۱ قاشق سوپخوری |
شیر کم چربی | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه :
1- فر را روشن کنید و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- داخل یک قالب کیک کوچک را کمی چرب کنید و یک قطعه کاغذ روغنی به اندازه ته قالب بریده در آن قرار دهید.
3- خرما و گردوهای خرد شده را با هم مخلوط کرده و روی کاغذ روغنی داخل قالب به صورت لایه ای یکنواخت بریزید.
4- زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
5- زرده را با وانیل و پودر قند در یک ظرف کوچک گود بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا به صورت کرمی غلیظ در آید.
6- بهتر
است هنگام زدن زرده و پودر قند ظرف حاوی آنها را درون ظرفی محتوی آب داغ
قرار دهید و هم بزنید تا زودتر به یکنواختی مورد نظر برسید.
7- آرد و پودر کاکائو را الک کنید و به این مخلوط اضافه کرده، با یک قاشق خوب هم بزنید.
8- شیر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
9- سفیده تخم مرغ ها را در ظرف گودی ریخته با همزن برقی خوب بزنید تا کاملاً سفید و سفت شود و سپس به مخلوط بالا اضافه کنید.
10مایه کیک را در قالب بریزید و آن را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و مغزپخت شود در فر بپزید.
11- کیک را از فر خارج کنید و با یک کارد دیواره دور کیک را از قالب جدا کرده و آن را برگردانید.
کاغذ روغنی زیر کیک را جدا کنید و کیک را بلافاصله و گرم سرو نمایید. این کیک حاوی ۱۲۶ کیلوکالری انرژی، ۹/۴ گرم چربی و ۳/۴۸ میلی گرم کلسترول است.
منبع : banoo.ir
مافین
ذرت از نمونه مافین های غذایی میباشد که میتوانید برای صبحانه، به عنوان
عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست
غذاهای جدید هستند توصیه میشود.
مواد لازم برای 14 عدد مافین :
آرد سفید | 2 و نیم پیمانه |
آرد ذرت | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
شیر | 1 پیمانه |
کره | 125 گرم، نرم شده در دمای محیط |
تخم مرغ | 2 عدد، زده شده |
ذرت پخته یا کنسرو | 130 گرم |
پیازچه | 2 عدد، خرد شده |
پنیر پیتزا رنده شده | نصف پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
1-آرد سفید، آرد ذرت و به کینگ پودر را در کاسه متوسطی الک کنید.
2-مابقی مواد لازم را در کاسه دیگری با یکدیگر مخلوط نمایید.
3-مخلوط ذرت را وسط آردهای الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.
4-داخل قالب مافین را با کره چرب کنید و آن را با 1 تا 2 قاشق از مایه پر کنید.
5-قالب
را در فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه
قرار دهید، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوشرنگ شدن مافین استفاده
کنید و در نهایت بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید،
سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.
منبع : tebyan.net
مواد لازم :
شیر | نصف لیوان |
بستنی | نصف لیوان |
شکر | نصف قاشق سوپخوری |
نسکافه | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
ابتدا شیر و شکر و نسکافه را می جوشانیم و بعد از خنک شدن آن را در لیوان بلندی می ریزیم و در داخل یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و در آخر بستنی را اضافه می کنیم در صورت تمایل می توانید از پودر پسته برای تزیین استفاده نمایید.
منبع : phalls.com
مواد لازم برای کیک اسفنجی:
تخم مرغ | ۶ عدد |
آرد | ۱۵۰ گرم |
شکر | ۱۵۰ گرم |
وانیل | نصف ق چ |
بکینگ پودر | یک ق چ |
مواد لازم برای خامه فرم گرفته :
خامه شانتی | یک لیوان |
اسانس توت فرنگی | چند قطره |
رنگ صورتی ژله ای | دو قطره |
مواد لازم برای شهد :
شکر | یک پیمانه |
آب | نصف پیمانه |
پوست پرتقال | دو تکه |
برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ
طرز تهیه کیک انار :
ابتدا
زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا
میزنیم تا پف کند . سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم
کار میکند تا فرم بگیرد . زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم
تا مخلوط شوند .اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را
که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم . حالا با لیسک
مواد را زیر و رو میکنیم . کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و
مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰
دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم .
یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود . میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید . کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم .
خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم . پف که کرد کنار میگذاریم .
سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم . انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم .
تکه های برش بالایی کیک را سه گوش برش میزنیم و بعد یک تکه را برمیداریم و کنار میگذاریم . به تکه آخر آن نیازی نیست زیرا باید انار ها و خامه دیده شود . بعد به صورت اریب روی کیک به شکلی که مشاهده میکنید قرار میدهیم . با مربای پرتقال و برگ سبز و منجوق های خوراکی تزیین میکنیم .
منبع : sofrehkhune.ir