طرز تهیه دسر گیلاس
مواد لازم:
کمپوت گیلاس (بدون آب) |
۱ قوطی |
کمپوت سیب (بدون آب) |
۱ قوطی |
کمپوت هلو (بدون آب) |
۱ قوطی |
کمپوت گلابی (بدون آب) |
۱ قوطی |
کمپوت آناناس (بدون آب) |
۱ قوطی |
پودر شکر |
۱۵۰ گرم |
خلال پسته و بادام |
رویهم ۶ قاشق غذا خوری |
خامه |
۳۰۰ گرم |
بیسکویت ویفر |
۲ بسته |
طرز تهیه:
خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بعد از یک الی سه ساعت که در فریزر بود خوب هم میزنیم تا فرم گرفته و سفت شود.
بعد از فرم گرفتن خامه را در یک کاسه میریزیم و کمپوت گیلاس آبگرفته را به
آن اضافه میکنیم و با ریستک به آرامی هم میزنیم و کمپوتهای سیب، هلو،
گلابی و آناناس را به میزان دلخواه، مربع مربع خرد میکنیم و به بقیه مواد
اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم و در یخچال میگذاریم.
در یک دیس بیسکویتهـــا را به شکل مستطیل بلند به عرض ۲ سانتیمتر و به
بلندی ۵ سانتیمتر برش میدهیم و دور تا دور دیس، میچینیم و بعد از اینکه
کاملاً دسر خود را بست در دیس میکشیم و با خلال پسته و بادام آن را تزئین
میکنیم. هرچه خلالهای پسته و بادام بیشتر باشد خوشمزهتر میشود.
هنر در خانواده