طرز تهیه:
تخم مرغ ، نمک و ماسه خامه ای را با هم
مخلوط می کنیم. آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا جایی که خمیر شود. سپس
خمیر را به ۶ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و استراحت می دهیم. بعد از باز
کردن هر قسمت را از وسط به دو نصف تقسیم می کنیم. مواد میانی را می ریزیم و
به وسیله وردنه نازک لوله می کنیم و به وسیله دو انگشت از دو طرف چین می
دهیم. وردنه را خارج می کنیم و به اندازه ی دلخواه برش می دهیم. . روی برش
ها را با برس کره آب شده می زنیم. خمیرها را در سینی فر می چینیم و در فر
گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا جایی که طلایی شود.
بعد از پخت باقلواها را در شربت غلیظ شده می اندازیم.