طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین
مواد لازم برای شش نفر
شیر بدون چربی |
دو فنجان |
آرد ذرت |
یک سوم فنجان |
شکر |
دو قاشق غذاخوری |
دارچین |
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
ربع قاشق چایخوری |
تخم مرغ |
یک عدد |
سیب پخته (بدون هسته و خرد شده) |
دو عدد |
کشمش |
یک چهارم فنجان |
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس
مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً
بجوشد.
حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
در یک کاسه تخم مرغ را زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و
کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت
درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.
روزنامه ایران