مواد لازم:
کره |
دوسوم فنجان |
شکر |
سهچهارم فنجان |
وانیل |
یک قاشق چایخوری |
تخممرغ |
یک عدد |
شیر |
چهار قاشق چایخوری |
آرد |
یک و نیم فنجان |
بکینگپودر |
یک و نیم قاشق چایخوری |
نمک |
یکچهارم قاشق چایخوری |
کشمش |
یک فنجان |
درجهٔ حرارت طبخ: ۱۷۵ درجهٔ سانتیگراد
مدت طبخ: ۱۵ـ۱۰ دقیقه
طرز تهیه:
کره و شکر را خوب مخلوط کرده، تخممرغ را اضافه میکنیم سپس خوب مخلوط
میکنیم. شیر و آرد را اضافه کرده و در آخر بکینگپودر و نمک را
میافزائیم. کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم با قاشق چایخوری از مایع روی کاغذ
روغنی میریزیم و با فاصلهٔ ۳ تا ۴ سانتیمتری از هم اینکار را تکرار
میکنیم و طبخ میکنیم.
کاترین گزوزیان