طرز تهیه کیک آدم برفی
شکر | دو قاشق غذاخوری |
آرد | یک فنجان |
تخم مرغ | یک عدد |
بیکینگ پودر | یک قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق غذاخوری |
چوب شور | به مقدار لازم |
شکلات | به میزان لازم |
کیوی | یک عدد |
پرتقال | یک عدد |
خامه | یک فنجان |
شکر | یک چهارم فنجان |
طرز تهیه
آرد را به همراه تخم مرغ و شکر در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. خمیر کیک را در کاغذهای روغنی مخصوص طبخ کیک یزدی ریخته و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در این فاصله خامه را با شکر در مخلوط کن ریخته و تا به دست آوردن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. برای ساخت آدم برفی ها روی کیک، خامه را درون قیف مخصوص ریخته و آدم برفی را شکل دهید. از تکه های شکلات و چوب شور برای ساختن دست، چشم، دهان، دکمه و کلاه آدم برفی استفاده کنید. از پرتقال و کیوی هم می توان شال گردن و بینی آدم برفی را درست کرد. کیک را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.