طرز تهیه ژله مات و شفاف
ژله | دو بسته |
کمپوت | یک قوطی |
خامه | یک بسته ۵۰ گرمی |
طرز تهیه:
یک لیوان کمپوت خرد شده و آب کمپوت را در مخلوط کن خرد کنید. خامه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. یک بسته ژله را در یک لیوان آب جوش حل و پس از آن به مواد موجود در مخلوط کن اضافه کنید. مواد را در مخلوط کن به قدری بزنید که به خوبی با هم ترکیب شوند، ترکیب حاضر را در ظرفی که میخواهید ژله را سرو کنید، بریزید و در داخل یخچال قرار دهید. برای تهیه این ژلهمات میتوانید از انواع ژله و انواع کمپوت استفاده کنید ولی کمپوت آناناس برای این کار مناسبتر است و ژله خوشمزهتری حاصل میشود. یک ردیف ژله مات به تنهایی زیبا نیست و در روی میز پذیرایی شما جلوه ندارد.