مواد لازم:
پودر ژلاتین |
۳۰ گرم |
شکر |
۳۲۰ گرم |
رنگ قرمز |
چند قطره |
رنگ سبز |
چند قطره |
آب |
۱ لیتر |
آبلیمو (اگر بخواهید بجای آبلیمو اسانس میزنید) |
۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
مانند ژله ساده ژله را آماده میکنیم آبلیمو را به آن اضافه کرده و در ۲
ظرف قرار میدهیم و رنگها را در ظرف ها میریزیم.( ۱ ظرف قرمز و
یک ظرف سبز.)
ظرف ژله را با آب سرد می شوئیم و ژله قرمز را ریخته در یخچال قرار میدهیم
تا خود را ببندد. وقتی قرمز بسته شد ژله سبز را روی آن ریخته و در یخچال
قرار میدهیم. اگر بخواهیم میتوانیم وسط ۲ ژله کمی کمپوت سیب پخته یا
گلابی تکه تکه کرده و بگذاریم و ژله دوم را ریخته، دریخچال قرار دهیم بعد ۲
ساعت با نوک چاقو لبه ژله را جدا کرده و زیر آبجوش می گیریم یا در قابلمه
آبجوش یک لحظه قرار داده و در ظرف بر می گردانیم و روی آن را با پودر
نارگیل و خامه فرم گرفته تزئین می کنیم.
روزنامه قدس