مواد لازم:
روغن زیتون |
۳ قاشق غذاخوری |
شکر دانه ریز یا آسیاب شده |
سه چهارم فنجان |
تخم مرغ زده شده |
۲ عدد |
اسانس وانیل |
۱ قاشق چایخوری |
آرد الک شده |
۱ لیوان |
ادویه پای سیب |
یک و یک دوم قاشقچایخوری |
سیب ورقه شده و بخارپز |
۴۰۰ گرم |
پوست لیموترش رنده شده |
۱ قاشقچایخوری |
کشمش پلویی |
یک دوم لیوان |
طرز تهیه
ابتدا روغن و شکر را در یک کاسه بزرگمخلوط کرده و وانیل و تخم
مرغها را به آن اضافهکنید. آنگاه آرد و ادویه را در یک کاسه ریخته
ومخلوط کنید و همچنین سیب، پوست لیمو وکشمش را نیز به همین ترتیب
مخلوط کنید. درمرحله بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب بهتناوب به مخلوط
تخم مرغ اضافه کنید. سپسمخلوط را در یک ظرف کیک به قطر ۲۲/۵سانتی
متر و ارتفاع ۱ سانتی متری که قبلا آن راچرب کردهاید بریزید. در
مرحله آخر ظرف را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و
به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد، تازمانی که سطح کیک طلایی
رنگ شود. نکته قابلتوجه اینکه، قبل از خارج کردن کیک از قالب،
۵دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
ارزش غذایی:
▪ کالری: ۱۸۱ کیلوکالری
▪ چربی: ۵/۳ گرم
▪ کلسترول: ۳۳ میلیگرم
▪ فیبر: ۰/۳ گرم
خانواده سبز