مواد لازم:
خربزه متوسط مشهدی |
۱ عدد |
ژله قرمز |
۲ عدد |
آب سرد |
۲ لیوان سرخالی |
آب ولرم |
۲ لیوان سرخالی |
خامه زده شده برای تزئین |
۵۰ گرم |
پودر شکر |
۱ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
خربــزه زرد رنگ را تمیز میشوئیــم و پوست آن را یک راه در میان میگیریم
(یعنی یک راه پوست میگیریم و یک راه را نمیگیریم) بعد سر خربزه را کمی
میبریم و تخمهای داخل آن را به آرامی بطوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد
خالی میکنیم و ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در
داخل خربزه میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را
گرفت بصورت حلقهحلقه میبریم و روی ژلهها پودر قند و خامه فرم گرفته را
ریخته و تزئین میکنیم.
هنر در خانواده