ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.
مواد لازم:
شیر |
یک دوم پیمانه |
تخم مرغ |
۲عدد |
ورق ژلاتین |
۲عدد |
پودر قند |
۲ قاشق غذاخوری |
شکر |
۵ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده |
۳۰ گرم |
وانیل |
نصف قاشق چای خوری |
خامه |
۱ پیمانه |
خلال پسته |
۳۰ گرم |
مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
1- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.
2- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
3- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود.
4- سپس شیر را داغ کنید.
5ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.
6- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد.
7- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.
8- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید.
9- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید.
10- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.
تذکر: می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در
این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰
گرم می باشد.)
سایت ننجون