مواد لازم:
آب |
دو فنجان |
شکر |
یک فنجان |
آب لیمو ترش |
نصف فنجان |
سفیده تخم مرغ |
۲ عدد |
طرز تهیه:
1- آب و شکر را روی حرارت ملایم می گذاریم تا حدود ۱۰ دقیقه بجوشد.
2- آب لیمو ترش را اضافه می کنیم. سپس حدود یک ساعت در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود.
3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنیم و سفیده های تخم مرغ را
نیز به آن اضافه می کنیم . دوباره به هم می زنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را
در ظرف ریخته و در فریزر می گذاریم تا خودش را بگیرد. در پایان آن را با
قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می کنیم.
4- برای بهتر شدن طعم و ظاهر این بستنی می توانید از پره های پوست گرفته شده لیمو هم استفاده کنید.
5- برای تزئئن نیز از کمی ژله لیمو و یک برش لیمو ترش می توانید کمک بگیرید.