معمولا اغلب کیکهای پنیر دارای بافتی سفت بوده و از ترکیباتی شبیه به خرده بیسکویت تشکیل میشود
ولی در این مدل، کیک، فرمی اسفنجی با همان بافت نرم معمول را داشته و طعم خاصی دارد.
مواد لازم:
تخممرغ بزرگ (زرده و سفیده جدا شود) |
۳عدد |
پودرقند |
۱۷۵ گرم یا یک پیمانه |
آب داغ |
۳قاشق سوپخوری |
آرد گندم الکشده |
۱۸۵ گرم یا یک و دو سوم پیمانه |
بیکینگپودر |
نصف قاشق چایخوری |
پودر قند الکشده |
مقداری |
میوه فصل و خلال پوست لیموترش برای تزئین |
مقداری |
مواد داخل کیک:
پنیرخامهای |
۵۰۰ گرم یا ۵/۲ پیمانه |
خامه پرچرب (آرام زده شود) |
نصف پیمانه |
پودرقند |
۲۵ گرم یا ۲قاشق سوپخوری |
لیموترش |
۲قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
۱ - فر اجاقگاز را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید. یک قالب کیک
مستطیل شکل به عرض۲۰ و طول ۳۰ سانتیمتر تهیه کرده و کف و دیواره آن را
چرب کنید. زردههای تخممرغ را به همراه پودر قند در کاسهای ریخته و به
اندازهای بزنید که حالت کرم مانند و کشدار به خود بگیرد.
۲- آب داغ را به همراه آرد و بیکینگپودر به زرده زدهشده تخممرغ اضافه
کرده و هم بزنید. از طرف دیگر، سفیدهها را در کاسهای تمیز ریخته و به
آرامی هم بزنید، سپس به مخلوط زردهها اضافه کنید.
۳ - مخلوط خمیر کیک را داخل قالب ریخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارتی
که از پیش برای گرم کردن فر تنظیم کرده بودید، قرار دهید تا پخته و رنگ آن
طلایی متمایل به قهوهای روشن شود
نکته: برای امتحان، با دست روی آن فشار وارد کنید. اگر سفت شده بود قالب
را بیرون آورده و پس از سرد شدن، روی سطحی میلهای برگردانید و مدتی صبر
کنید تا ۲طرف کیک کاملا سرد شود.
۴- پس از آن با چاقویی تیز و لبکنگرهای، کیک را با دقت بهصورت طولی به
۲نیم کرده و هر نیمه را بهطور جداگانه در ظرفی قرار دهید.
۵- پس از آن – با مخلوط کردن پنیرخامهای، خامه، پودرقند و آب لیموترش –
مواد داخل این کیک پنیر را آماده کنید. حالا یک لایه از کیک را روی سینی
بزرگی قرار داده، سپس مخلوط خامهای داخل کیک را با قاشق روی آن ریخته و
خوب پخش کنید. در پایان، لایه دیگر کیک را روی مخلوط خامهای قرار داده و
با دست کمی فشار دهید.
۶- کیک را به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خامه، خودش را بگیرد.
سپس مقداری پودرقند الک شده روی آن پاشیده و با چاقو به قطعات کوچک ببرید و
همراه با میوههای فصل و خلال پوست لیموترش سرو کنید.
همشهری آنلاین