مواد لازم :
روغن مایع |
۳ قاشق سوپ خوری |
عسل |
۴ قاشق سوپ خوری |
لیموترش |
یک عدد ( پوست آن رنده شود) |
شیر کم چرب |
دو سوم لیوان |
آرد |
۱۵۰ گرم |
بکینگ پودر |
یک و نیم قاشق چای خوری |
رنده ی جوز هندی |
نصف قاشق چای خوری |
سفیده ی تخم مرغ |
۲عدد |
کنجد |
دو قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
فر را در درجه ی حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه ی فارنهایت
روشن کنید. دریک قالب مربع شکل ۱۸ سانتی متری کاغذ روغنی انداخته ، روی آن
را چرب کرده و آرد پاشی کنید.
روغن مایع و سه قاشق سوپ خوری از عسل را در ماهی تابه ای ریخته و روی حرارت
ملایم بگذارید تا به صورت مایع روانی در آید. سپس یک قاشق آب لیموترش تازه
، رنده ی پوست لیمو، هم چنین شیر را بیفزایید. آرد، بکینگ پودر و رنده ی
جوز هندی را با هم مخلوط کرده و بعد، همه ی آن ها را به مواد قبلی
بیافزایید. سفیده های تخم مرغ را خوب هم زده تا کاملاً سفت شوند، سپس بقیه
مواد را اضافه کرده، آهسته و به طور دورانی هم بزنید. مواد آماده شده ی
کیک را در قالب بریزید و روی آن را با کنجد بپوشانید و به مدت ۲۵ تا ۳۰
دقیقه بگذارید بپزد تا طلایی شود. آن گاه بقیه ی عسل را با آب لیمو ترش
مخلوط کرده و مادامی که کیک گرم است، روی آن بریزید. بعد از این که کیک سرد
شد، آن را ببرید.
منبع: تبیان