طرز تهیه : پرتقال را شسته و کشمش را خوب میشوئیم و پرتقال را تکه تکه نموده هسته های آنرا بیرون میاوریم و با کشمش از چرخ گوشت تمیز رد میکنیم
شکر را با کره میزنیم تا کاملا نرم میکنیم
زرده و سفیده تخم مرغ را با هم میزنیم و به پرتقال و کشمش و کره و شکر اضافه میکنیم
مواد خشک را که عبارتند از بکینگ پودر و نمک و آرد الک مینمائیم
جوش شیرین را مخلوط ماست کرده کمی میزنیم و کمکم از مواد خشک و ماست و جوش شیرین به آن میافزائیم
در قالب چرب شده میریزیم و بمدت 40 الی 50 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت میپزیم
میتوانیم روی کیک را بدلخواه با کرمهای مختلف یا با خامه و قند سائیده
تزئین نمائیم ماهیت این کیک خشک نیست و بسیار طعم مسبوعی دارد زیرا اگر
دقت کرده باشیم اغلب کیک ها چون خشک است خوردن آن بدون چای و ... چندان
خوش آیند نمی باشد.