طرز تهیه کیک کنجد
مواد لازم :
آرد |
دو پیمانه |
شیر |
یک پیمانه |
روغن |
نصف پیمانه |
شکر |
یک پیمانه |
پوست رندهشده پرتغال |
به میزان لازم |
بیکینگ پودر |
یک قاشق مرباخوری |
گلاب |
نصف پیمانه |
هل |
یک قاشق مرباخوری |
کنجد |
به میزان لازم |
دراژه های رنگی |
به میزان لازم |
طرز تهیه کیک کنجدی :
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط
میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله میافزاییم. آرد را به همراه
بیکینگپودر دوبار الک کرده و کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت
دورانی هم میزنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال
را افزوده و کنجد را روی آن می پاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیک پز
قرار میدهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.
منبع: لوپر