ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
طرزتهیه چیز کیک کیوی
پودر بیسکوییت | 1 لیوان |
پنیر خامه ای | 200 گرم |
خامه | 150 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 50 گرم |
شکر | 1 لیوان |
ماست | 1 لیوان |
پودر ژله با طعم کیوی | 1 بسته |
طرز تهیه :
بیسکوییت ها را بکوبید یا با میکسر بزنید تا خوب پودر شوند سپس با کره مخلوط کنید تا نرم و خمیری شوند.
مخلوط کره و بیسکوئیت را کف قالب بریزید و خوب پهن کنید ( باید خوب فشار دهید تا مواد کف قالب پرس شوند ) سپس قالب را 10 دقیقه درون فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در این مدت میتوانید مایه چیز کیک را اماده کنید : ماست ، پنیر خامه ای و شکر را مخلوط کنید سپس خامه را اضافه نمائید ، تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید ( زیاد هم نزنید و فقط تا حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ).
مخلوط آماده شده را روی بیسکوئیت ها بریزید و مجدد برای 30-40 دقیقه داخل فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید ( پس از پخت چیز کیک نباید خشک شود و میان چیز کیک باید کمی شل باشد ) ، پس از پخت حدود 1-2 ساعت اجازه دهید چیز کیک داخل فر بماند سپس با قالب به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پودر ژله کیوی را با نصف لیوان اب جوش حل کنید و پس از شفاف شدن به ان نصف لیوان اب سرد اضافه کنید ( مقدار مایعی که برای اماده کردن ژله استفاده میشود نصف مواقع دیگر است چون کیوی موجب شل شدن ژله میشود ) ، ژله اماده را با مقداری مارمالاد کیوی مخلوط کنید و روی چیز کیک بریزید.
پس از مدت زمان لازم برای سرد شدن مواد و بسته شدن ژله ان را از یخچال خارج کنید و با خامه تزئین نمائید سپس برش بزنید و سرو کنید.
اونقد خوب و تمیز و مرتب هستن نوشته های این وب که تو ققسمت آپدیت های بلاگ اسکای ثبت کردم تا از مطلالبتون استفاده کنم... و فکر میکنم که خیلی زحمت میکشید بابت گردآوری مطالب و یا نوشتنشون..
راستی دوس دارم بدونم خودتون به آشپزی علاقه دارید یا اینا رو درست کردین؟
دوست بزرگوار، شما لطف دارید، علاقه زیادی که به موضوع کیک و شیرینی دارم باعث شد که اینجانب نسبت به راه اندازی و بروز رسانی این وبلاگ اقدا کنم. (که در آینده منبع کاملی خواهد شد)