طرز تهیه:
1- روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن
میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط
میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم.
2- بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم.
3- در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
4- خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم.
5- سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینیپزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در
فر که از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه
میپزیم.