طرز تهیه شیرینی لطیفه
آرد | 70 گرم |
آرد ذرت | 25 گرم |
بکینگ پودر | 4/1 قاشق چایخوری |
وانیل | 4/1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
پودر قند | 85 گرم |
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده، زرده را با نیمی از پودر قند و وانیل و به وسیله هم زن برقی بزنید تا کم رنگ و سبک شود سفیده ها را جداگانه با نیم دیگر پودر قند بزنید تا کاملا فرم بگیرد زرده و سفیده را با هم به آرامی مخلوط کنید .آرد ، بکینگ پودر و آرد ذرت را بیفزائید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کرده در قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ روغنی و با فاصله از مایه بریزید . سینی دیگری را با پودر قند پر کرده و پرس کنید خمیر لطیفه را روی پودر قند برگردانده و مجددا روی سینی دیگری گذاشته و در فر گرم شده با دمای 230 درجه سانتی گراد و به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید سپس با خامه فرم گرفته بین هر دو شیرینی را بپوشانید و با خلال پسته تزیین نمایید .