طرز تهیه شیرینی زبان

مواد لازم :
آرد |
420 گرم |
کره |
50 گرم |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
آب یخ |
1 تا 5/1 پیمانه |
مواد میانی خمیر :
کره |
450 گرم |
آرد خنک |
130 گرم |
نمک |
2/1 قاشق چایخوری |
آبلیمو تازه |
2 تا 3 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
1-کره را از رنده درشت رد می کنیم ( 50 گرم کره ) با آرد و نمک مخلوط می کنیم
2-آب را به تدریج اضافه می کنیم تا مایه خمیر شود حدود 5 تا 8 دقیقه ورز می دهیم
3-بعد از ورز دادن یک برش بعلاوه روی خمیر ایجاد می کنیم و به مدت 10 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم
4-بعد از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده از چهار طرف وردنه می زنیم تا به شکل بعلاوه باز شود
5-کره
آماده وسط خمیر را در مرکز آرد قرار داده خمیر را از چهار طرف روی کره می
آوریم . با وردنه به اندازه مستطیل 40 در 30 باز می کنیم . خمیر را چهار تا
زده و به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم ، این کار را چهار بار
تکرار می کنیم بعد از آخرین مرحله خمیر را با وردنه باز می کنیم روی خمیر
را شربت می مالیم و قالب می زنیم ، هر تکه از خمیر قالب زده شده را وسط آن
برش ایجاد می کنیم در فر 200 درجه به مدت 5 دقیقه قرار می دهیم ، سپس درجه
فر را به 180 کاهش می دهیم و 20 دقیقه زمان می دهیم تا روی شیرینی طلایی
شود . به محض خارج کردن از فر یک بار دیگر روی آن شربت می مالیم .
6-طرز
تهیه مواد میانی : کره رنده شده سرد را ( 450 گرم ) با آبلیمو تازه و نمک
مخلوط کرده ، آرد سرد را ( 120 گرم ) اضافه می کنیم در حد مخلوط شدن ورز می
دهیم و به اندازه مربع 15 در 15 شکل می دهیم و در یخچال قرار می دهیم .