مواد اولیه :
گلابی |
پنج عدد |
تخممرغ |
سه عدد |
کره |
100 گرم |
شکر |
1/4 پیمانه |
بادام آسیاب شده |
یک پیمانه |
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشک) |
یک پیمانه |
آرد سفید |
نصف پیمانه |
رنده پوست لیمو |
یک قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر |
یک قاشق چایخوری |
وانیل |
نصف قاشق چایخوری |
آبلیمو |
یک قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:گلابیها
را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میکنیم و هستههای آن را گرفته و به
آبلیمو آغشته میکنیم تا سیاه نشود. کره، شکر و وانیل را با همزن میزنیم
تا کرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا کرده و زردهها را با
کره و شکر مخلوط میکنیم تا کرم حالت لطیفی پیدا کند. رنده پوست لیمو،
آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیکینگپودر را مخلوط کرده و
به مواد اضافه میکنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد
میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر که کف آن کاغذ روغنی
گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شکر و دارچین را هم
مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یک
ساعت و با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.