مواد اولیه :
تخممرغ |
شش عدد |
آرد |
130 گرم |
پودر کاکائو |
20 گرم |
شکر |
150 گرم |
خامه قنادی |
500 گرم |
آب جوش |
1/4 پیمانه |
بیکینگ پودر |
نصف قاشق مرباخوری |
وانیل |
1/4قاشق چایخوری |
مواد لازم کرم رویال:
سفیده تخممرغ |
یک عدد |
پودر قند |
75 گرم |
مواد لازم کرم گاناژ:
سفیده تخممرغ |
یک عدد |
پودر قند |
75 گرم |
شکلات تختهای سیاه 350 گرم
خامه صبحانه 300 گرم
طرز تهیه:ابتدا
زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کرده، زردهها را با شکر و وانیل
کمی زده سپس آب جوش را اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن میزنیم تا
تخممرغها حجمش دو برابر شود. سپس مخلوط آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو
را اضافه میکنیم. سفیدهها را در ظرفی جداگانه میزنیم تا سفید و سبک شود و
به مواد قبلی میافزاییم و به صورت دورانی مخلوط میکنیم. مواد را در
قالب 23 سانتیمتری که کف آن را کاغذ انداختهایم ریخته و در فر با حرارت
180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا پخته شود. سپس کنار
میگذاریم تا خنک شود. کیک را از وسط برش زده خامه قنادی را وسط آن
میمالیم و اطراف و روی کیک را هم یک لایه خامه میکشیم. بعد روی آن را با
کرم گاناژ پوشانده و سپس با کرم رویال تزیین میکنیم.
طرز تهیه کرم رویال:سفیده را با همزن زده کمی که خودش را گرفت پودر قند را کمکم افزوده و میزنیم تا خودش را کاملا بگیرد.
طرز تهیه کرم گاناژ:شکلات تختهای و خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت مستقیم میگذاریم تا به صورت یکدست آب شوند.