سوهان عسلی یکی از شیرینی های باب طبع ایرانیان است ,طرز تهیه این شیرینی بسیار راحت است ....
مواد لازم :
بادام | 150 گرم |
شکر | 150 گرم |
عسل | 2 قاشق سوپخوری |
آب | 1 استکان کوچک |
روغن آبکرده | 3 تا 4 قاشق سوپخوری |
زعفران | 1 قاشق چایخوری کوچک |
طرز تهیه:
بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر ، عسل ، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته ، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم ، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکرآب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. (البته نباید زیاد کارامل شود.) بادام آن را اضافه می کنیم و یکی دوباربه هم می زنیم سپس زعفران آب زده را داخل مایه سوهان می ریزیم وحرارت را خیلی ملایم می کنیم. زمانی که رنگ مواد به اندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم . بعد از سرد شدن، سوهان را با کارد از سینی جدا کرده ، در ظرف درداری چیده و استفاده می کنیم.
نکات تغذیه ای :
کل مواد این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است . در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود . این شیرینی از آنجا که محتوی بادام است برای یک فرد معمولی ، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.
منبع: بیتوته
مواد لازم :
آرد | یک فنجان |
آرد برنج | 2 قاشق غذاخوری |
آناناس | ثلث فنجان |
تخم مرغ | 2 عدد |
خاکه قند | نصف فنجان |
شیر | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 80 گرم |
گردوی خشک شده | 2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
فر را تا حرارت 180 درجه گرم کنید . قالب کیک را چرب و یا رویش کاغذ روغنی پهن کرده وکمی آرد بپاشید . کره وخاکه قند را در ظرفی بریزید و خوب بهم بزنید تا صاف و یکدست شود . تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و پس از هر بار افزودن خوب بهم بزنید . آناناس و گردوی خرد شده را به همراه آردهای الک شده و شیر به تناوب به مخلوط اضافه کرده وکمی بهم بزنید . مخلوط را در قالب ریخته و به مدت 35 دقیقه در فر قرار دهید .
منبع: بیتوته
با این شیرینی های خوش طعم روز پدر را جشن بگیرید.
در اینجا دستور درست کردن یک شیرینی بستنی دار را برایتان آورده ایم که می تواند یک دسر بسیار لذیذ و خوش عطر برای روز پدر باشد.
زمان لازم برای تهیه مواد : 30 دقیقه
کل زمان مورد نیاز : 3 ساعت و 30 دقیقه
مواد گفته شده برای 12 نفر می باشد.
مواد لازم :
آرد سفید الک شده | یک و نیم فنجان |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چای خوری |
نمک | یک دوم قاشق چای خوری |
کره ذوب شده | یک دوم فنجان |
شکر قهوه ای | یک دوم فنجان |
شکر دانه ریز | یک چهارم فنجان |
خامه | یک چهارم فنجان |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
عصاره وانیل خالص | 1 قاشق چای خوری |
تکه های شکلات ریز شده | یک و نیم فنجان |
بستنی وانیلی | 1 لیتر |
طرز تهیه :
1 -
شعله اجاق را در دمای 350 درجه می گذاریم تا داغ شود. در یک کاسه متوسط
آرد، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر می ریزیم . کره و شکر را هم کم کم به
مواد اضافه می کنیم و با استفاده از یک همزن برقی آنها را هم می زنیم. خامه
، تخم مرغ، وانیل را هم به آن اضافه می کنیم و آنها را تا زمانی که کاملا
صاف شوند مخلوط می کنیم. تکه های شکلات را هم به تدریج به مخلوط اضافه می
کنیم تا خمیر ما کاملا درست شود.
2 - با
استفاده از یک قاشق غذا خوری به صورت گرد گرد خمیر را درآورده و آنها را
بر روی دو ورق نازک مخصوص پخت کیک می ریزیم. در اینجا با این مواد حدود 25
تا 30 شیرینی می توان درست کرد و آنها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند در
فر می گذاریم تا پخته شوند. در آخر به مدت 10 تا 12 دقیقه ، آنها را در
یخچال نگه می داریم تا کاملا خود را بگیرند.
3 -
میان هر کدام از شیرینی ها به اندازه ی دو قاشق غذا خوری بستنی می ریزیم و
آنها را در فریزر می گذاریم . می توان هر کدام از شیرینی ها را جداگانه
داخل یک پلاستیک گذاشته و به هنگام سرو کردن آنها را درآورده و میل نمود.
نکته :
می توان به مدت 2 هفته در فریزر از این شیرینی ها نگهداری کرد.
منبع : seemorgh.com
مواد لازم :
تخم مرغ | 3 عدد |
آرد | 1 لیوان |
شکر | یک سوم لیوان |
وانیل | قدری |
ریواس خرد شده | یک سوم لیوان |
طرز تهیه :
یکی
از روشهایی که میتوان از ریواس استفاده کرد تهیه دسر ریواس است . این گیاه
خود رو که در فصل بهار به بازار می آید وبا مزه ترشی که دارد کمتر کسی است
که آنرا دوست نداشته باشد.
برای این دسر اگر ریواس به رنگ صورتی و
ساقه ضخیم داشته باشد خیلی زیباتر و بهنر میشود ریواسی را که در این دسر می
بینید ساقهای نازک و سبز رنگ داشت .
1 _ ریواس را پوست گرفته و شسته و خوب خشک کنید و به قطعات ریز خرد کنید .
2 _ فر را روشن کرده وبعد از 4 دقیقه فر را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید .
3 _
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید( توجه داشته باشید اگر از زرده در
سفیده تخم مرغ باقی بماند سفیده پف لازم را نکرده و دسر ترد نخواهد شد تخم
مرغهارا ابتدا با دقت ودانه دانه در ظرفی جداگانه شکسته وبعد زده و سفیده
را جدا کنید ) .
4 _ زرده را با وانیل و شکر با همزن برقی تا جایی بزنید که رنگ سفید پیدا کرده و سفت و کشدار شود .
5 _ همزن را شسته و خشک کنید و سفیده ها را بزنید تا کاملاً پف کرده و شبیه پنبه شود و از همزن نریزد .
6_ زرده را در سفیده بریزید و با چنگال خیلی آرام طوری که پف آن نخوابد با سفیده مخلوط کنید .
7 _آرد الک شده را در چند مرحله اضافه کنید و با چنگال به آرامی مخلوط کنید .
8_ در قالب بریزید و روی آنرا با ریواس بپوشانید .
9 _ قالب را روی پنجره وسط فر گذاشته و به مدت یک ساعت در فر بگذارید .
این دسر بسیار خوشمزه و دوست داشتنی است بعد از پخت به قطر تقریباًسه سانتیمتر میشود به شکل لوزی یا چهار گوش برش داده و در ظرف بچینید و همرا ه چای نوش جان کنید .
قبل از گذاشتن در فر
منبع : ashpazierangin.blogfa.com
این
کیک با استفاده از پودر چای سبز درست شده است. در صورتیکه این پودر را به
شکل آماده در دسترس ندارید، می توانید چای سبز را آسیاب کرده و مورد
استفاده قرار بدهید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه کیک چای سبز
آشنا می شوید.
مواد لازم :
آرد سفید | ۲ و ۴/۳ پیمانه |
کره نرم شده | ۱ پیمانه |
شکر دانه ریز | ۲ پیمانه سرخالی |
تخم مرغ بزرگ | ۴ عدد |
پودر چای سبز | ۳ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۲/۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ و ۲/۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک چای سبز :
مرحله ۱ – کره ، وانیل و شکر را به کمک همزن با یکدیگر بزنید تا پفکی شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲ –
آرد، بکینگ پودر و پودر چای سبز را الک کرده، در ۳ مرحله به مخلوط کره
افزوده و با قاشق هم بزنید. از آخر شیر را اضافه کنید و آرام هم زده تا
بخورد مواد برود.
مرحله ۳ –
مخلوط آماده شده را در قالب ۲۰ سانتی که کاغذ گذاشته اید، ریخته و در فر
۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا پخته شود.
نکات :
•
در صورتیکه پودر چای سبز بصورت آماده در دسترس نمی باشد،چای سبز را آسیاب
کرده و ۲ تا ۳ بار از الک ریز رد کنید تا پودر نرمی حاصل شود.
منبع : yasgroup.ir