ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
طرز تهیه دسر تیرامیسو
مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر) | ۲۵ تا ۳۵ عدد |
پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) | ۴۰۰ گرم |
پودر قند | ۶ قاشق سوپخوری |
خامه شیرین شده | ۳۰۰ گرم |
محلول قهوه | ۱ پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
شکلات رنده شده | ۵۰ گرم |
بادام پرک تست شده برای تزیین به دلخواه | به میزان لازم |
طرز تهیه: ابتدا زرده های تخم مرغ را با پودر قند و وانیل را مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود. محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود. خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید. یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.
سلام ممنون از اینکه این همه آموزش خب رو گذاشتین
ینی اگه نوشته ها رو از اول همون مشکی انتخاب کنین به طور پیش فرض خیلی بهتر جواب میده
من شما رو تو گوگل ریدر ثبت کردم اما نوشته های بعضی از پست هاتون مثل همین پست تیرامیسو نمیاد بعد که دقت کردم دیدم نوشته ها همرنگ صفحه س
ممنونم بازم ... من که دارم ازین وب پر محتو استفاده میکنم
روزگارتون شاد
با سپاس از لطفی که به این وبلاگ دارید. نظر شما رو از این به بعد حتما اجرا میکنم .