طرز تهیه کیک لیموترش
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر:
کره ی نرم | 150 گرم |
شکر | 250 گرم |
وانیل | کمی |
تخم مرغ | 3 عدد |
شیر | یک دوم پیمانه (125 میلی لیتر) |
آرد | 300 گرم |
بیکینگ پودر | 2 و یک دوم قاشق مربا خوری |
آب لیموترش | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه:
ابتدا
کره و شکر را خوب بزنید. وانیل و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید. سپس
شیر را بیافزایید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. آرد
را نیز به همراه آبلیمو به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید. مایه را
در یک قالب 23 سانتی متری که از قبل چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در
فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد در طبقه وسط به مدت 45
دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و در روی پنجره توری خنک
کنید.
نکته:
این دستور 425 گرم کربوهیدرات، 55 گرم پروتئین، 170 گرم چربی و 3450 کیلو کالری انرژی دارد.