مواد لازم:
شیر | یک شیشه |
زرده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 4 قاشق سوپخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط می نماییم و می زنیم تا کاملا سفت و سفید شود. شیر را می جوشانیم و تا داغ است روی مایه زرده تخم مرغ می ریزیم و مخلوط می کنیم و مایه را در یک ظرف می ریزیم و پس از سرد شدن در قسمت جایخی می گذاریم وقتی بستنی کمی بسته شد آن را بهم می زنیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم و این عمل را دو سه بار تکرار می کنیم تا بستنی یخ نزند و بسته شود.
از: شهناز چوپانکاره