طرز تهیه شیرینی رولت گل سرخ
مواد لازم :
زرده تخممرغ |
دو عدد |
شیر |
یک پیمانه |
روغن |
دو قاشق سوپخوری |
بیکینگپودر |
یک قاشق مرباخوری |
آرد |
به میزان لازم |
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده |
یک پیمانه |
گردوی خرد شده |
یک پیمانه |
دارچین |
یک قاشق غذاخوری |
خاکه قند |
یک پیمانه |
مواد لازم برای شربت:
شکر | یک پیمانه |
روغن | یک پیمانه |
آب | به میزان لازم |
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.