مواد لازم:
شیر | یک فنجان |
کاکائو | 2قاشق مرباخوری |
نسکافه | 1 قاشق مرباخوری |
شکر | 1- 2 قاشق مرباخوری |
خامه | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
شیر را روی حرارت قرار می دهیم تا کمی گرم شود.بعد شکر و کاکائو و نسکافه را اضافه کرده و می گذاریم تا با شیر بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس آن را در فنجان ریخته و روی آن خامه قرار می دهیم و سرو می کنیم.
مواد لازم :
لیموترش | ۲عدد |
میخک | ۳عدد کامل |
عسل | در صورت نیاز |
چوب دارچین | یک عدد |
آب جوش | یک پیمانه |
طرز تهیه لیموناد زمستانی :
آب یک لیموترش را بگیرید. لیموی دیگری را برش های نازک بزنید، میخک ها را در برش های لیمو فرو کنید و در فنجان قرار دهید. عسل و آب جوش را نیز اضافه کنید. مخلوط را با چوب دارچین هم بزنید تا عسل کاملا حل شود.
این لیموناد داغ که سرشار از ویتامین c و عسل است، برای روزهای سرد و رفع علایم سرماخوردگی از جمله گلودرد مفید است.
منبع : khorasannews.com
مخلوط طعم لیمو و نعنا، واقعا لذت بخش است. آن را امتحان کنید. برای تهیه لیموناد نعنایی ابتدا باید شربت لیمو نعنا را تهیه کنید.
دستور تهیه شربت لیمو و نعنا به اندازه 2/5 پیمانه
مواد لازم :
شاخه نعنای تازه |
2 پیمانه |
آب |
2 پیمانه |
شکر |
یک پیمانه |
پوست لیمو |
3 عدد |
طرز تهیه :
1-درون قابلمه متوسطی، آب، شکر و پوست لیمو را بجوشانید؛ مخلوط را آنقدر هم بزنید تا شکر آن حل شود.
قابلمه را از روی حرارت برداشته، نعنا را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
2-ظرف را درب بسته به مدت یک ساعت در دمای محیط اتاق قرار دهید.
3-مایع را با یک صافی درون ظرفی ریخته و مواد جامد آن را جدا کنید.
4-شربت حاصله در ظرف دربسته درون یخچال به مدت 5 روز قابل نگهداری است.
5-پس از حاضر شدن شربت لیمو و نعنا حال لیموناد نعنایی را تهیه می کنیم
مواد لازم برای تهیه لیموناد نعنایی :
شربت لیمو و نعنا |
2 پیمانه |
آب سرد |
2 پیمانه |
یخ خرد شده |
2 پیمانه |
آب لیموی تازه |
یک و یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه :
همه مواد فوق را با هم مخلوط کرده و درون پارچ بزرگی بریزید سپس با آن لیوانها را پر کنید.
منبع : hamshahrionline
به جرات می توان گفت بهترین نوشیدنی خنک برای پذیرایی از مهمانان عزیز در فصل تابستان همین نوشیدنی می باشد که درست کردن آن خیلی هم پر هزینه نیست. برای این نوشیدنی برای هر نفر شما به یک لیوان شیر سرد ، یک دوم لیوان بستنی وانیلی ( حتما باید وانیلی باشد) ۲ قاشق غذا خوری کره بادام زمینی و چند بادام زمینی برای تزیین نیاز دارید. شما باید همه ی مواد را به جز بادام زمینی ها در همزن ریخته و خوب مخلوط کنید. سپس مایع مخلوط شده را درون لوان ریخته و با مغز بادام زمینی ها دیزاین نمایید.
منبع : webshad
مواد لازم :
سیب، پوست کنده و خرد شده | 250 گرم |
شکر قهوه ای نرم | 100 گرم |
شربت قند | 50 گرم + 2 قاشق غذاخوری |
کره | به میزان لازم |
سیب | 1 عدد |
آرد خود تخمیر | 175 گرم |
جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
پودر دارچین | 2 قاشق چای خوری |
پودر زنجبیل | 1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 1 عدد بزرگ |
روش تهیه :
1- دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
2- سیبهای خرد شده را همراه با 100 میلی لیتر آب روی حرارت دهید تا آب شروع
به جوشیدن کند. سیبها میبایست حدود 5 دقیقه درحالیکه درب ظرف بسته است
بپزند تا کاملاً نرم شوند. با یک قاشق چوبی سیبها را به هم بزنید تا له
شوند و به شکل پوره دربیایند.
3- شکر و 50 گرم شربت قند را به آن اضافه نمایید تا همراه با پوره سیب
بجوشند. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و در جایی قرار دهید تا خنک شود.
4- داخل قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفتهاید، با کره چرب کنید. دو
قاشق غذاخوری از شربت را ته قالب بریزید. یک عدد سیب انتخاب کنید. پوست آن
را بکنید. آن را نصف کنید و قسمت هسته آن را جدا نمایید. نیمی از آن را به
تکه های یک چهارم برش بزنید و مابقی آن را خرد کنید. تکه های سیب را به آب
لیموی تازه آغشته نمایید. سپس برشهای یک چهارمی سیب را ته قالب، داخل شربت
بچینید.
5- آرد و جوش شیرین، پودر دارچین و زنجبیل را الک و با هم مخلوط نمایید. سپس نوک قاشق چایخوری نمک به آنها بیفزایید.
6- یک عدد تخم مرغ را داخل پوره سیب، خوب بزنید، سپس را همراه با باقیمانده
سیبی که خرد کردهاید، داخل ظرف حاوی آرد بریزید و خوب به هم بزنید تا
یکدست شوند. در این زمان خمیر کمی پف خواهد کرد.
7- فوراً خمیر را داخل قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و به مدت 40 الی 45
دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف کند. چاقویی را در کیک فرو ببرید اگر
محتویات کیک هنگام بیرون کشیدن چاقو به آن نچسبد میتوانید به پخت کیک
اطمینان پیدا کنید. اگر سطح کیک خیلی زود تیره رنگ شد میتوانید تا پایان
زمان کامل پخت، سطح آن را با فویل بپوشانید.
8- بعد از بیرون آوردن کیک از داخل فر، مدتی صبر کنید تا کمی خنک شود سپس کیک
را از قالب درون ظرفی که برای سرو در نظر گرفتهاید، برگردانید.
منبع : akairan.com - goodfood