کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه شربت سرکه انگبین به رنگ سبز

طرز تهیه شربت سرکه انگبین به رنگ سبز




مواد لازم:

شکر یک کیلو
آب ۵۰۰ سی سی
عرق نعناع نصف پیمانه
سرکه سفید یک پیمانه
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ یک عدد
رنگ سبز خوراکی ۲ تا ۳ قطره


طرز تهیه:

ابتدا شکر را در ظرفی همراه با آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید سپس سفیده تخم مرغ را با چنگال زده اید به آن اضافه کنید تا تمامی جرم شکر گرفته شود شربت را صاف کرده و پس از شفاف شدن کرم تارتار را می افزاییم ۵ دقیقه دیگر می جوشانیم حال عرق نعناع و سرکه را اضافه می کنیم مز آنرا تست کنید در صورتی که عطر و ترشی آن مورد پسند است چند دقیقه دیگر می جوشانیم پس از سرد شدن شربت را در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال قرارمی دهیم و مورد استفاده قرار می دهیم. و در آخر چند قطره رنگ سبز خوراکی به شربت می افزاییم.
▪ نکته: توجه داشته باشید که کرم تارتار جهت شفافیت و سفیده تخم مرغ جهت جرم گیری شکر مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع:شبکه جهانی جام جم

نظرات 1 + ارسال نظر
بانو پنج‌شنبه 14 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 02:17 ب.ظ

در چه حالتی باید تخم مرغ رو به شکر اضافه کنیم؟ گرم یا سرد؟ تخم مرغ رو اگه در حالت گرم بریزیم میبنده. این سوال برام پیش اومده
ممنون میشم اگه بگین

از تاخیر در پاسخ دهی به جنابعالی عذر خواهی می کنیم، کلا برای ترکیب تخم مرغ با شکر، در هوای گرم می‌توان از تخم‌مرغ سرد استفاده کرد زیرا حرارت را تنظیم کرده و اجازه نمی‌دهد که از 26 درجه سانتی‌گراد تجاوز کند اما در هوای سرد زمستان باید درجه حرارت تخم‌مرغ را تا درجه گرمای اتاق افزایش دهید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد