کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل

طرز تهیه پودینگ سیب و کارامل




زمان تهیه: ۵۰ دقیقه
مواد لازم:
کمپوت سیب دو فنجان
آب لیمو سه قاشق غذاخوری
پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
جوزهندی یک هشتم قاشق چایخوری
کشمش ربع فنجان
آرد سفید یک فنجان
شکر سه چهارم فنجان
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری
شیر نصف فنجان
کره سه قاشق غذاخوری
وانیل دو قاشق چایخوری
گردوی خرد شده نصف فنجان
بستنی کارامل سه چهارم فنجان
آب نصف فنجان

طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید.

منبع: روزنامه ایران

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد