X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین

چهارشنبه 2 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 08:06 ب.ظ

طرز تهیه پودینگ سیب و دارچین







مواد لازم برای شش نفر

شیر بدون چربی دو فنجان
آرد ذرت یک سوم فنجان
شکر دو قاشق غذاخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک ربع قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
سیب پخته (بدون هسته و خرد شده) دو عدد
کشمش یک چهارم فنجان


طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. شش کاسه را کمی چرب کرده و در سینی فر قرار دهید.
در یک قابلمه متوسط، یک و نیم فنجان شیر را گرم کنید تا به جوش آید. سپس مخلوط آرد ذرت و نصف فنجان شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مجدداً بجوشد.
حرارت را کم کرده و به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت نگه دارید تا غلیظ شود، سپس شکر، دارچین و نمک را به آن بیفزایید.
در یک کاسه تخم مرغ را زده و به آرامی به مخلوط بالا اضافه کنید. سپس سیب و کشمش را به آن افزوده و در کاسه ها بریزید. کاسه ها را به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید. سپس آن را به صورت گرم میل کنید.
روزنامه ایران