معمولا پودینگها
دارای چربی اشباعشده بسیار بالایی هستند؛ درحالی که در آنها از حداقل
میزان روغن استفادهشده و ضمنا در مواد لازم آن تخممرغ نیز بهکار نرفته
است.
پس اگر مشکل چربی خون دارید، این دسر خوشمزه را با خیال راحت درست کنید و بخورید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
عسل |
۲ قاشق سوپخوری |
زردآلوی کاملا رسیده |
۴۰۰ گرم |
آرد گندم |
۱۵۰ گرم |
بیکینگپودر |
یک قاشق چایخوری |
خمیر تازه نان فانتزی |
یک و نیم پیمانه |
شکر |
دوسوم پیمانه |
پودر دارچین |
یک قاشق چایخوری |
روغن مایع |
۲ قاشق سوپخوری |
شیر کمچرب |
سهچهارم پیمانه |
روش تهیه:
۱) فر اجاقگاز را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت با
شماره ۴ روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، زردآلوها را خوب بشویید و با
چاقو نصف کنید. سپس هستههای آنها را بیرون بیاورید. حالا کاسه بلوری
متوسطی آماده کرده، دیواره و کف آن را با کمی روغن چرب کنید، سپس عسل را در
کاسه بریزید.
۲) ۸ عدد از نیمه زردآلوها را روی عسل داخل کاسه بچینید. سپس بقیه
زردآلوها را در دستگاه خردکن بریزید و به پوره تبدیل کنید. پوره را کناری
بگذارید تا در پایان کار مورد استفاده قرار گیرد.
۳) ظرف گود دیگری آماده کنید و آرد، خمیر نان، شکر و دارچین را باهم مخلوط
کنید. پس از آن، روغن و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴) این مخلوط را روی نیمههای زردآلو بریزید و مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه یا تا
زمانی که طلاییرنگ شده و خودش را بگیرد، در فر حرارت دهید. در پایان این
مدت، این پودینگ را از فر خارج کرده و به همراه پوره زردآلو بهعنوان سس
میل کنید.
همشهری آنلاین