کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

کیک و شیرینی

مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت کشمشی

طرز تهیه بیسکویت کشمشی





مواد لازم:
کره دوسوم فنجان
شکر سه‌چهارم فنجان
وانیل یک قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ   یک عدد
شیر چهار قاشق چایخوری
آرد یک و نیم فنجان
بکینگ‌پودر   یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
کشمش یک فنجان

درجهٔ حرارت طبخ
: ۱۷۵ درجهٔ سانتی‌گراد
مدت طبخ: ۱۵ـ۱۰ دقیقه
 
طرز تهیه:
کره و شکر را خوب مخلوط کرده، تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم سپس خوب مخلوط می‌کنیم. شیر و آرد را اضافه کرده و در آخر بکینگ‌پودر و نمک را می‌افزائیم. کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.
سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم با قاشق چای‌خوری از مایع روی کاغذ روغنی می‌ریزیم و با فاصلهٔ ۳ تا ۴ سانتیمتری از هم این‌کار را تکرار می‌کنیم و طبخ می‌کنیم.

کاترین گزوزیان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد