X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی

چهارشنبه 2 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 07:30 ب.ظ

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی 







بچه ها به این بیسکویت های شکلاتی علاقه زیادی دارند.برای جذاب تر کردن آنها می توانید قطعات شکلات را با اسمارتیزهای رنگی جایگزین کنید.
مواد لازم:
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۶۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۵۰ گرم
نمک نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۲۰ گرم
جوش شیرین نوک قاشق چایخوری
خلال پسته ۱۰۰ گرم
دکمه های ریز شکلاتی یا شکلات معمولی خردشده ۱۵۰ گرم

  طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید.کره را با شکر و شکر قهوه ای مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید. بکینگ پودر و جوش شیرین را با نمک به آرد اضافه کنید. سپس آنها را در مخلوط تخم مرغ و کره الک کنید و هم بزنید.
در آخر خلال پسته و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را در یک کیسه فریزر گذاشته و دست کم یک ساعت کنار بگذارید تا ور آمده و آماده شود. برای هر بیسکویت حدود ۳۰ گرم از خمیر را جدا کرده، در دست ابتدا به صورت یک گلوله و سپس به شکل یک دایره درآورید و با رعایت فاصله کافی جهت پف کردن بیسکویت ها آنها را در سینی فر بچینید. بیسکویت ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید. گفتنی است این بیسکویت ها به رغم داشتن کالری بالا به جای وعده غذایی اصلی توصیه نمی شود. بهتر است به عنوان میان وعده بین غذاهای اصلی صرف شود.
روزنامه شرق