X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه بیسکویت

چهارشنبه 2 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 07:21 ب.ظ

طرز تهیه بیسکویت






مواد لازم :
آرد سفید دو پیمانه
تخم مرغ زده شده دو عدد
شکر یک پیمانه
پوست پرتقال رنده شده نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
پسته بو داده شده دو سوم پیمانه
بادام زمینی بو داده شده یک سوم پیمانه


طرز تهیه :
آرد را در یک ظرف ریخته و تخم مرغ، شکر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل و بیکینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه کرده و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
سپس خمیر را به طول ۲۰ سانتیمتر رول نمایید. بعد از آن رول ها را داخل ظرف فر که درون آن کاغذ روغنی قرار داده اید، بگذارید. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه ی وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه ی فارنهایت ( ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد ) قرار دهید.
ظرف را از فر بیرون آورده واجازه دهید تا خنک شود. در نهایت رول ها را به اندازه ی یک سانتیمتری برش داده ودوباره آنها را به مدت ۲۵ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. بعد از بیرون آوردن برش ها مجدداً بگذارید تا خنک شود.