X
تبلیغات
رایتل
مدلهای گوناگون کیک و طرز تهیه انواع کیک و شیرینی

طرز تهیه دسرخربزه

شنبه 29 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 10:04 ب.ظ

طرز تهیه دسرخربزه





مواد لازم:
خربزه متوسط مشهدی ۱ عدد
ژله قرمز ۲ عدد
آب سرد ۲ لیوان سرخالی
آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
خامه زده شده برای تزئین ۵۰ گرم
پودر شکر ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
خربــزه زرد رنگ را تمیز می­شوئیــم و پوست آن را یک راه در میان می­گیریم (یعنی یک راه پوست می­گیریم و یک راه را نمی­گیریم) بعد سر خربزه را کمی می­بریم و تخمهای داخل آن را به آرامی بطوریکه به بدنه خربزه صدمه نخورد خالی می­کنیم و ۲ بسته ژله قرمز را با آب سرد و آب ولرم مخلوط کرده، در داخل خربزه می­ریزیم و در یخچال می­گذاریم تا خودش را بگیرد وقتی خودش را گرفت بصورت حلقه­حلقه می­بریم و روی ژله­ها پودر قند و خامه فرم گرفته را ریخته و تزئین میکنیم.
هنر در خانواده